Kardeşine Kızdı Başkalarını Vurdu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2017 - 14:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kardeşine Kızdı Başkalarını Vurdu

Kırşehir'de özel bir kurumda çalışan kardeşi ile tartışan bir kişi, yanında getirdiği av tüfeği ile kurum çalışanı iki kişiyi yaraladı. İddiaya göre, özel bir kurumda çalışmakta olan kardeşi M.H.’nin yanına gelip onunla tartışan H.H., yanında getirdiği av tüfeği ile çevresine rastgele ateş etmeye başladı. Ateş açmanın etkisiyle camlar kırılırken, kurum çalışanı O.K., F.A. da yaralandı. H.H. ise olay yerinden kaçtı. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan O.K. yoğun bakım ünitesine alındı. F.A.’nın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatan polis, H.H.'yi ormanlık bir arazide yakalayarak gözaltına aldı. H.H.'nin ifadesinde, "Kardeşime kızdığım için yaptım" dediği öğrenildi. H.H. ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.  
Kırşehir'de özel bir kurumda çalışan kardeşi ile tartışan bir kişi, yanında getirdiği av tüfeği ile kurum çalışanı iki kişiyi yaraladı.

İddiaya göre, özel bir kurumda çalışmakta olan kardeşi M.H.’nin yanına gelip onunla tartışan H.H., yanında getirdiği av tüfeği ile çevresine rastgele ateş etmeye başladı. Ateş açmanın etkisiyle camlar kırılırken, kurum çalışanı O.K., F.A. da yaralandı. H.H. ise olay yerinden kaçtı. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan O.K. yoğun bakım ünitesine alındı. F.A.’nın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatan polis, H.H.'yi ormanlık bir arazide yakalayarak gözaltına aldı. H.H.'nin ifadesinde, "Kardeşime kızdığım için yaptım" dediği öğrenildi. H.H. ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.