Kardeşi ve Yeğeninin Sözleşmesi Uzatılmayan Mustafa Kendirli'den Ekicioğlu'na Tepki

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2020 - 14:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kardeşi ve Yeğeninin Sözleşmesi Uzatılmayan Mustafa Kendirli'den Ekicioğlu'na Tepki

Kırşehir'in AKP'li Milletvekili Mustafa Kendirli, Kırşehir Belediyesinde sözleşmesi uzatılmayan ve aralarında kardeşi ile yeğeninin de bulunduğu çalışanlar ile ilgili kamera karşısına geçti. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu son günlerde belediyeden 29 kişinin çıkarıldığı iddiaları ile ilgili , ''kimseyi işten çıkarmadık sadece sözleşmeleri bittiği için sözleşmelerini uzatmadık.2-3 kat maaş adalet mi ? Bu sözleşmeli personelin maliyetine baktığımızda neredeyse 29 tane başkan yardımcımız varmış diyeyim size.Hepsine teşekkür ettik.Bu arkadaşlarla sözleşmeyi uzatmadık yerlerine başkasını alacağız diye bir durum da söz konusu değil.'' açıklamasında bulunmuştu. ''HİÇ BİRİ BUNU HAKETMİYOR'' Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun açıklamaları ile ilgili AK Parti İl Binasında basın toplantısı düzenlendi.31 Aralıktan sonra kardeşinin de sözleşmesi uzatılmayan AKP Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer'in de katıldığı toplantıda konuşan Kendirli, ''Bizler 31 mart günü yapılan bu zulme öncelikle çok üzüldüğümüzü belirterek sözlerime başlamak istiyorum.29 tane kardeşimiz kış günü ekmeklerinden edildi ve işlerinden oldu.Kış günü doğalgazını ödemeye çalışan çocuğunu okula göndermeye çalışan kardeşlerimiz işsiz kaldı.Ama burada bizi ziyadesiyle üzen bu konuyla alakalı başka meseleler de var.Maalesef mevcut Belediye başkanı sayın Ekicioğlu ve ekibi bu çalışan kardeşlerimize yönelik ithamları ve söylemleri gerçekten yakışıksız ve çok nahoş oldu.Bu kardeşlerimizi aynı zamanda itibarsızlaştırmaya çalıştılar.Ben bu 29 kardeşimin her birini ayrı ayrı tanıyorum.Bunların içinde 10 yıldır belediyeye hizmet eden kardeşlerimiz , son 2-3 yıl içinde sözleşmesi yapılan kardeşlerimiz var.Bunlar gece gündüz şehir adına bu millete hizmet etmiş kardeşlerimizdi.Bunları hiç biri kesinlikle hak etmiyor.'' dedi. YAŞAR BAHÇECİ'Yİ İTHAM ALTINDA BIRAKIYOR Mustafa Kendirli ayrıca Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun , ''adrese teslim ihale ve borsa'' açıklamalarına da tepki gösterdi.Kendirli söz konusu ithamlarla Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun , basın mensupları ve önceki dönem belediye başkanı Yaşar Bahçeci ile ekibini de zan altında bıraktığını belirtti.

Kırşehir'in AKP'li Milletvekili Mustafa Kendirli, Kırşehir Belediyesinde sözleşmesi uzatılmayan ve aralarında kardeşi ile yeğeninin de bulunduğu çalışanlar ile ilgili kamera karşısına geçti.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu son günlerde belediyeden 29 kişinin çıkarıldığı iddiaları ile ilgili , ''kimseyi işten çıkarmadık sadece sözleşmeleri bittiği için sözleşmelerini uzatmadık.2-3 kat maaş adalet mi ? Bu sözleşmeli personelin maliyetine baktığımızda neredeyse 29 tane başkan yardımcımız varmış diyeyim size.Hepsine teşekkür ettik.Bu arkadaşlarla sözleşmeyi uzatmadık yerlerine başkasını alacağız diye bir durum da söz konusu değil.'' açıklamasında bulunmuştu.

''HİÇ BİRİ BUNU HAKETMİYOR''

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun açıklamaları ile ilgili AK Parti İl Binasında basın toplantısı düzenlendi.31 Aralıktan sonra kardeşinin de sözleşmesi uzatılmayan AKP Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer'in de katıldığı toplantıda konuşan Kendirli, ''Bizler 31 mart günü yapılan bu zulme öncelikle çok üzüldüğümüzü belirterek sözlerime başlamak istiyorum.29 tane kardeşimiz kış günü ekmeklerinden edildi ve işlerinden oldu.Kış günü doğalgazını ödemeye çalışan çocuğunu okula göndermeye çalışan kardeşlerimiz işsiz kaldı.Ama burada bizi ziyadesiyle üzen bu konuyla alakalı başka meseleler de var.Maalesef mevcut Belediye başkanı sayın Ekicioğlu ve ekibi bu çalışan kardeşlerimize yönelik ithamları ve söylemleri gerçekten yakışıksız ve çok nahoş oldu.Bu kardeşlerimizi aynı zamanda itibarsızlaştırmaya çalıştılar.Ben bu 29 kardeşimin her birini ayrı ayrı tanıyorum.Bunların içinde 10 yıldır belediyeye hizmet eden kardeşlerimiz , son 2-3 yıl içinde sözleşmesi yapılan kardeşlerimiz var.Bunlar gece gündüz şehir adına bu millete hizmet etmiş kardeşlerimizdi.Bunları hiç biri kesinlikle hak etmiyor.'' dedi.

YAŞAR BAHÇECİ'Yİ İTHAM ALTINDA BIRAKIYOR

Mustafa Kendirli ayrıca Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun , ''adrese teslim ihale ve borsa'' açıklamalarına da tepki gösterdi.Kendirli söz konusu ithamlarla Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun , basın mensupları ve önceki dönem belediye başkanı Yaşar Bahçeci ile ekibini de zan altında bıraktığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.