Karate'de Türkiye Şampiyonu Oldu !

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2016 - 10:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Karate'de Türkiye Şampiyonu Oldu !

  Karate'de Küçükler-Yıldızlar kategorisinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda Sultan Özdemir Altın Madalya kazandı. Okul Sporları faaliyet takviminde yer alan Küçükler-Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası 07-09 Mayıs tarihleri arasında Karaman'da gerçekleştirildi. Karate branşında Geleciğin yıldızlarının belirlendiği şampiyonada Kırşehir adına yarışmalara katılan sporcularımız başarılı sonuçlara imza attılar.   Yarışmada üç sporcumuz kıl payı ile üçüncülüğü kaybederken, Sultan ÖZDEMİR yüzümü güldürmeyi başardı. Küçük sporcumuz rakiplerini bir bir eleyip Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.  
  Karate'de Küçükler-Yıldızlar kategorisinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda Sultan Özdemir Altın Madalya kazandı.

Okul Sporları faaliyet takviminde yer alan Küçükler-Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası 07-09 Mayıs tarihleri arasında Karaman'da gerçekleştirildi. Karate branşında Geleciğin yıldızlarının belirlendiği şampiyonada Kırşehir adına yarışmalara katılan sporcularımız başarılı sonuçlara imza attılar.  

Yarışmada üç sporcumuz kıl payı ile üçüncülüğü kaybederken, Sultan ÖZDEMİR yüzümü güldürmeyi başardı. Küçük sporcumuz rakiplerini bir bir eleyip Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.