Karantinadaki Vatandaşlardan Mesaj Var

SAĞLIK 16.09.2020 - 22:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Karantinadaki Vatandaşlardan Mesaj Var

Kırşehir'de çok sayıda vatandaş Koronavirüs nedeniyle karantina altında fakat bu hastalar yeteri kadar denetleniyor mu ? İşte Cevabı...

Gazetemize ulaşan ve karantina altında bulunan bazı vatandaşların mesajı ,    ''İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜ ARADIM BİLGİSAYAR KONUŞUYOR''   ''Benim testim pozitif çıktı sonra sağlık biriminden aradılar adresimi aldılar temas ettiğim kişileri sordular bende eşim ve çocuklarım da aynı şekilde de hastalandı ateşlendi dedim tamam bugün geleceğiz dediler ama ne gelen oldu ne arayan 184 aradım tam 2 buçuk saat sürekli aynı şeyleri söylüyorlar bağlanmıyor Kırşehir il sağlık müdürü aradım bilgisayar konuşuyor orada bağlanmıyor bunu bir dile getirin sağlık bakanı televizyon da tesbit edilen hasta ve yakınları tam şekilde sağlık hizmetleri alıyor diyor ama yok öyle birşey.''   ''NE GELEN VAR NE DE SORAN ''   Bir başka vatandaş ise , '' Biz karantinadayız ne gelen var ne de soran bana yardımcı olun.kendimi kaderime terk edilmiş hissediyorum.Muane yapılmasını istiyorum.'' mesajını iletti.   ''KADERİMİZE TERK EDİLDİK''   Bir diğer vatandaş ise ''Koronavirüs nedeniyle evde tedavi görüyorum .Ne muayeneye gelen var ne de kontrole.Allah'tan ailem var.Tek başına tedavi görenleri tahmin bile edemiyorum.Ölseler yitseler kimsenin haberi bile olmayacak.Sağlık İl Müdürü makamında dışarı çıkmıyor.Siyasileri bürokratlar günübirlik test oluyor ama bizi gelip muayene eden bile yok.'' ifadelerine yer verdi. ''KARANTİNAYA ALDILAR TEST MEST YAPMADILAR'' Bir diğeri ise , ''Koronavirüse yakalandım ailemde de belirtiler başladı aradım , bir kişi geldi kapı sadece karantina sürecini başlattı aileme hiçbir ilaç veya test yapılmadı televizyon da söylenen gibi evde test felan yok.'' dedi.  
Kırşehir'de çok sayıda vatandaş Koronavirüs nedeniyle karantina altında fakat bu hastalar yeteri kadar denetleniyor mu ? İşte Cevabı...

Gazetemize ulaşan ve karantina altında bulunan bazı vatandaşların mesajı , 

 

''İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜ ARADIM BİLGİSAYAR KONUŞUYOR''

 

''Benim testim pozitif çıktı sonra sağlık biriminden aradılar adresimi aldılar temas ettiğim kişileri sordular bende eşim ve çocuklarım da aynı şekilde de hastalandı ateşlendi dedim tamam bugün geleceğiz dediler ama ne gelen oldu ne arayan 184 aradım tam 2 buçuk saat sürekli aynı şeyleri söylüyorlar bağlanmıyor Kırşehir il sağlık müdürü aradım bilgisayar konuşuyor orada bağlanmıyor bunu bir dile getirin sağlık bakanı televizyon da tesbit edilen hasta ve yakınları tam şekilde sağlık hizmetleri alıyor diyor ama yok öyle birşey.''

 

''NE GELEN VAR NE DE SORAN ''

 

Bir başka vatandaş ise , '' Biz karantinadayız ne gelen var ne de soran bana yardımcı olun.kendimi kaderime terk edilmiş hissediyorum.Muane yapılmasını istiyorum.'' mesajını iletti.

 

''KADERİMİZE TERK EDİLDİK''

 

Bir diğer vatandaş ise ''Koronavirüs nedeniyle evde tedavi görüyorum .Ne muayeneye gelen var ne de kontrole.Allah'tan ailem var.Tek başına tedavi görenleri tahmin bile edemiyorum.Ölseler yitseler kimsenin haberi bile olmayacak.Sağlık İl Müdürü makamında dışarı çıkmıyor.Siyasileri bürokratlar günübirlik test oluyor ama bizi gelip muayene eden bile yok.'' ifadelerine yer verdi.

''KARANTİNAYA ALDILAR TEST MEST YAPMADILAR''

Bir diğeri ise , ''Koronavirüse yakalandım ailemde de belirtiler başladı aradım , bir kişi geldi kapı sadece karantina sürecini başlattı aileme hiçbir ilaç veya test yapılmadı televizyon da söylenen gibi evde test felan yok.'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.