Karakılıç ve Yeşer Ailelerinin Mutlu Günü

YAŞAM 19.08.2021 - 21:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Karakılıç ve Yeşer Ailelerinin Mutlu Günü

Kırşehir'de uzun süre gazetecilik yapan ve Ankara'da mesleğine devam eden Erdem Yeşer, Merve Karakılıç ile dünya evine girdi.

Ankara'da gerçekleştirilen düğün törenine  Kırşehir Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Araz, Asaf Kayaoğlu, Kırşehir İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen, Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır, Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, Uzmanlar Federasyonu Başkanı Arif Saylam ile çok sayıda davetli katılım sağladı.     Törene yoğun programından dolayı katılamayan Belediye başkanı Selahattin Ekicioğlu ise gönderdiği mesajla çifte tebriklerini iletti. Çiftin nikâhını Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin kıydı. Nikâh şahitliğini Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, Yakup Kılıçkaya ve Kübra Kaya yaptı.     Çiftler, salondaki misafirlerin masalarını tek tek ziyaret ederek katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti. Düğün töreni takı merasimi ve misafirlerle birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.   Kırşehir Haber Türk olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
Kırşehir'de uzun süre gazetecilik yapan ve Ankara'da mesleğine devam eden Erdem Yeşer, Merve Karakılıç ile dünya evine girdi.

Ankara'da gerçekleştirilen düğün törenine  Kırşehir Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Araz, Asaf Kayaoğlu, Kırşehir İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen, Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır, Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, Uzmanlar Federasyonu Başkanı Arif Saylam ile çok sayıda davetli katılım sağladı.

 

 

Törene yoğun programından dolayı katılamayan Belediye başkanı Selahattin Ekicioğlu ise gönderdiği mesajla çifte tebriklerini iletti. Çiftin nikâhını Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin kıydı. Nikâh şahitliğini Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, Yakup Kılıçkaya ve Kübra Kaya yaptı.

 

 

Çiftler, salondaki misafirlerin masalarını tek tek ziyaret ederek katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti. Düğün töreni takı merasimi ve misafirlerle birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

 

Kırşehir Haber Türk olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.