Karadenizbirlik Kırşehir'deki O Yerlerini Satıyor

RESMİ İLAN 05.12.2021 - 13:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Karadenizbirlik Kırşehir'deki O Yerlerini Satıyor

Karadenizbirlik Kırşehir'deki arsa, hizmet binası, lojman ve kantar tesisini satışa çıkardı.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre S.S. Karadeniz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (KARADENİZBİRLİK) Kırşehir'de bulunan arsaları, hizmet binasını, lojman ve kantar tesisini kapalı zarf ile teklif alma ve gerektiğinde açık artırma usulü ihaleyle satışa sundu. Satışa çıkarılan gayrimenkullerin ihalesi, 8 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 11:30’da S.S. 995 Sayılı Kırşehir Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Müdürlüğünde yapılacak. S.S. 995 Sayılı Kırşehir Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinden temin edilecek şartname ile birlikte hazırlanacak teklif mektubunun ihale saatinden önce Kooperatif Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir.   İŞTE İLAN DETAYLARI Mülkiyeti S.S. Karadeniz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği’ne (KARADENİZBİRLİK) ait Kırşehir İli, Çiçekdağı İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Harmanyeri mevkii, pafta no: 17J2A, ada no: 1156, parsel no: 5’de bulunan 189,00 m²  yüzölçümlü arsa, pafta no: 17J2A, ada no: 1156, parsel no: 4’de bulunan 449,00 m²  yüzölçümlü arsa, pafta no: 30, ada no:113, parsel no: 51’de bulunan 27.878,00 m²  yüzölçümlü arsa ve arsa üzerindeki hizmet binası ve lojmanı ile kantar tesisi ve binası  “Kapalı Zarf” ile teklif alma ve gerektiğinde “Açık Artırma Usulü” ihale yapılarak satılacaktır. Satışa çıkarılan yerin ihalesi 08.12.2021 Çarşamba günü saat 11:30’da S.S. 995  Sayılı Kırşehir Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Müdürlüğü’nün Ahi Evran Mahallesi, Şehit Polis Köksal  Demirci  Caddesi  Selçuk Apartmanı No: 5/A KIRŞEHİR adresinde yapılacaktır. Bu işe ait geçici teminat 270.000,00 TL olup, ihale saatinden önce Kooperatife ait banka hesabına yatırılacaktır. Ahi Evran Mahallesi, Şehit Polis Köksal  Demirci  Caddesi  Selçuk Apartmanı No:5/A KIRŞEHİR adresinde bulunan S.S. 995 Sayılı Kırşehir Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinden  temin edilecek şartname ile birlikte hazırlanacak teklif mektubu ihale saatinden önce (saat 11:00’e kadar) Kooperatif Müdürlüğü’ne  teslim edilecektir. Gayrimenkul, hakkında verilen bilgiler ve her türlü ilan, taahhüt niteliğinde olmayıp, genel bilgi niteliğindedir. Teklif verenlerin satışa sunulan gayrımenkulü, önceden görmüş ve her türlü durumu ile kısıtlayıcı tüm hükümlerini (konumu, alt yapı durumu, imar durumu, yapı kalitesi vb.) incelemiş olduğu kabul edilir. Satışa sunulan Gayrimenkullerin satış işlemi, 3065 Sayılı Kanunun 17. maddesinin  (4-r)  bendi uyarınca KDV’den istisnadır. Karadenizbirlik ve S.S. 995 Sayılı Kırşehir Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi  Kamu İhale Kanunlarına tabi değildir. İhaleyi yapıp yapmamakta, iptal etmekte veya dilediğine vermekte serbesttir.
Karadenizbirlik Kırşehir'deki arsa, hizmet binası, lojman ve kantar tesisini satışa çıkardı.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre S.S. Karadeniz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (KARADENİZBİRLİK) Kırşehir'de bulunan arsaları, hizmet binasını, lojman ve kantar tesisini kapalı zarf ile teklif alma ve gerektiğinde açık artırma usulü ihaleyle satışa sundu.

Satışa çıkarılan gayrimenkullerin ihalesi, 8 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 11:30’da S.S. 995 Sayılı Kırşehir Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Müdürlüğünde yapılacak.

S.S. 995 Sayılı Kırşehir Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinden temin edilecek şartname ile birlikte hazırlanacak teklif mektubunun ihale saatinden önce Kooperatif Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir.

 

İŞTE İLAN DETAYLARI

Mülkiyeti S.S. Karadeniz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği’ne (KARADENİZBİRLİK) ait Kırşehir İli, Çiçekdağı İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Harmanyeri mevkii, pafta no: 17J2A, ada no: 1156, parsel no: 5’de bulunan 189,00 m²  yüzölçümlü arsa, pafta no: 17J2A, ada no: 1156, parsel no: 4’de bulunan 449,00 m²  yüzölçümlü arsa, pafta no: 30, ada no:113, parsel no: 51’de bulunan 27.878,00 m²  yüzölçümlü arsa ve arsa üzerindeki hizmet binası ve lojmanı ile kantar tesisi ve binası  “Kapalı Zarf” ile teklif alma ve gerektiğinde “Açık Artırma Usulü” ihale yapılarak satılacaktır.

Satışa çıkarılan yerin ihalesi 08.12.2021 Çarşamba günü saat 11:30’da S.S. 995  Sayılı Kırşehir Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Müdürlüğü’nün Ahi Evran Mahallesi, Şehit Polis Köksal  Demirci  Caddesi  Selçuk Apartmanı No: 5/A KIRŞEHİR adresinde yapılacaktır.

Bu işe ait geçici teminat 270.000,00 TL olup, ihale saatinden önce Kooperatife ait banka hesabına yatırılacaktır.

Ahi Evran Mahallesi, Şehit Polis Köksal  Demirci  Caddesi  Selçuk Apartmanı No:5/A KIRŞEHİR adresinde bulunan S.S. 995 Sayılı Kırşehir Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinden  temin edilecek şartname ile birlikte hazırlanacak teklif mektubu ihale saatinden önce (saat 11:00’e kadar) Kooperatif Müdürlüğü’ne  teslim edilecektir.

Gayrimenkul, hakkında verilen bilgiler ve her türlü ilan, taahhüt niteliğinde olmayıp, genel bilgi niteliğindedir. Teklif verenlerin satışa sunulan gayrımenkulü, önceden görmüş ve her türlü durumu ile kısıtlayıcı tüm hükümlerini (konumu, alt yapı durumu, imar durumu, yapı kalitesi vb.) incelemiş olduğu kabul edilir.
Satışa sunulan Gayrimenkullerin satış işlemi, 3065 Sayılı Kanunun 17. maddesinin  (4-r)  bendi uyarınca KDV’den istisnadır.

Karadenizbirlik ve S.S. 995 Sayılı Kırşehir Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi  Kamu İhale Kanunlarına tabi değildir. İhaleyi yapıp yapmamakta, iptal etmekte veya dilediğine vermekte serbesttir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.