Karadeniz Yöresel Ürünler Tanıtım Tırı Kırşehir'de

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2016 - 18:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Karadeniz Yöresel Ürünler Tanıtım Tırı Kırşehir'de

Kırşehir son yıllarda yoğun bir şekilde 3 büyük takımın satış tırlarına ev sahipliği yaparken şimdi de Trabzon ve Gümüşhane yöresel ürünleri tanıtım tırı Kırşehir'e misafir oldu. İlk etapta Mucur'dan başlayan Trabzon ve Gümüşhane yöresel tanıtım tırında birçok ürün var.   Tereyağından, peynire, yayla balından, pestile kadar Karadeniz Bölgesine has birçok doğal ve organik ürünün hem tanıtımı hem de satışı yapılırken, diğer taraftan da yöreye has sürmene bıçağı, bakır tavalar, yayık gibi el işçiliği ürünlerinin de tanıtımı ve satışı yapılıyor. Trabzon ve Gümüşhane yöresel tanıtım tırı Mucur'da gördükleri ilgiden memnun kalırken, Kırşehir ve diğer ilçeleri de misafir olacaklarını belirttiler.
Kırşehir son yıllarda yoğun bir şekilde 3 büyük takımın satış tırlarına ev sahipliği yaparken şimdi de Trabzon ve Gümüşhane yöresel ürünleri tanıtım tırı Kırşehir'e misafir oldu.

İlk etapta Mucur'dan başlayan Trabzon ve Gümüşhane yöresel tanıtım tırında birçok ürün var.

  Tereyağından, peynire, yayla balından, pestile kadar Karadeniz Bölgesine has birçok doğal ve organik ürünün hem tanıtımı hem de satışı yapılırken, diğer taraftan da yöreye has sürmene bıçağı, bakır tavalar, yayık gibi el işçiliği ürünlerinin de tanıtımı ve satışı yapılıyor.

Trabzon ve Gümüşhane yöresel tanıtım tırı Mucur'da gördükleri ilgiden memnun kalırken, Kırşehir ve diğer ilçeleri de misafir olacaklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.