Kapadokya Düğün Salonu Mucur'da Hizmete Girdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.05.2016 - 12:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kapadokya Düğün Salonu Mucur'da Hizmete Girdi

Daha önce Mucur'a modern bir dinlenme tesisi kazandıran Zeynal Şanal, şimdi de 1200 kişilik Kapadokya Düğün Salonunu hizmete soktu. Mucur'da bulunan Kapadokya Dinlenme tesislerinin sahibi Zeynal Şanal hizmet alanlarını genişleterek Mucur'a dev bir Düğün salonu kazandırdı.800 ve 400 kişilik salonlarda aynı anda 2 düğün yapılabilecek.Yemekli ve yemeksiz olarak verilecek düğünlerde için rezervasyonların başladığını belirten Zeynal Şanal, hizmet kalitelerini sürekli yükseltmeyi ve Kırşehirlilere modern ve konforlu bir hizmet sunmayı amaçladıklarını belirtti.  
Daha önce Mucur'a modern bir dinlenme tesisi kazandıran Zeynal Şanal, şimdi de 1200 kişilik Kapadokya Düğün Salonunu hizmete soktu.

Mucur'da bulunan Kapadokya Dinlenme tesislerinin sahibi Zeynal Şanal hizmet alanlarını genişleterek Mucur'a dev bir Düğün salonu kazandırdı.800 ve 400 kişilik salonlarda aynı anda 2 düğün yapılabilecek.Yemekli ve yemeksiz olarak verilecek düğünlerde için rezervasyonların başladığını belirten Zeynal Şanal, hizmet kalitelerini sürekli yükseltmeyi ve Kırşehirlilere modern ve konforlu bir hizmet sunmayı amaçladıklarını belirtti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.