Kanadalı Firmanın Altın Arama Çalışmaları Son Sürat Devam Ediyor

GÜNDEM 05.06.2021 - 13:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kanadalı Firmanın Altın Arama Çalışmaları Son Sürat Devam Ediyor

Mucur'da altın arama çalışmaları hızla devam ediyor.İYİ Parti Mucur İlçe Balkanı Ali Aydemir , ''birileri para kazanacak diye doğayı talan etmelerine izin vermeyelim.'' çağrısında bulundu.

Köpekli Dağı ve Dağ Çiftliği Köyü çevresinde Kanadalı firma ve Koza Şirketi tarafından yürütülen altın arama çalışmaları devam ediyor.       Konuyla ilgili bilgi veren İYİ Parti Mucur İlçe Başkanı Ali Aydemir  ''Yabancı şirketlerle birlikte Türkiye'nin bir çok yerinde yapılan aramalar ,çevreyi tahrip etmeler, binlerce ağacın yok edilmesi, vatandaşların geçim kaynaklarının ellerinden alınması, tabiatın tahrip edilip,halkın sağlığının hiçe sayılmasını hep birlikte seyrediyoruz.'' dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti ;  Kaz Dağlarının ne hale geldiğini, milyonlarca ağacın yok edildiğini,taş ocağı açacağız diye halkın geçim kaynaklarının yok edildiğine şahit oluyoruz. Çevrelerini ve geçim kaynaklarını korumak için direnen halkı yıldırmak, sindirmek için her yol denenmektedir. Milletin anasına küfreden ülke yönetiminde söz sahibi olan doymak bilmeyen yamyamlar; askeri ve polisi kullanarak halklar karşı karşıya getirmekten çekinmiyorlar.Halka zulüm eden, sağlıklarını hiçe sayan, geçim kaynaklarını tahrip eden bu insanlardan ve şirketlerden bu halk bir gün elbette hesap soracaktır.Ülkemize, insanımıza yazık etmeyelim. Birileri para kazanacak diye ihanetlere fırsat vermeyelim.''         
Mucur'da altın arama çalışmaları hızla devam ediyor.İYİ Parti Mucur İlçe Balkanı Ali Aydemir , ''birileri para kazanacak diye doğayı talan etmelerine izin vermeyelim.'' çağrısında bulundu.

Köpekli Dağı ve Dağ Çiftliği Köyü çevresinde Kanadalı firma ve Koza Şirketi tarafından yürütülen altın arama çalışmaları devam ediyor.

 

 

 

Konuyla ilgili bilgi veren İYİ Parti Mucur İlçe Başkanı Ali Aydemir  ''Yabancı şirketlerle birlikte Türkiye'nin bir çok yerinde yapılan aramalar ,çevreyi tahrip etmeler, binlerce ağacın yok edilmesi, vatandaşların geçim kaynaklarının ellerinden alınması, tabiatın tahrip edilip,halkın sağlığının hiçe sayılmasını hep birlikte seyrediyoruz.'' dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti ; 

Kaz Dağlarının ne hale geldiğini, milyonlarca ağacın yok edildiğini,taş ocağı açacağız diye halkın geçim kaynaklarının yok edildiğine şahit oluyoruz. Çevrelerini ve geçim kaynaklarını korumak için direnen halkı yıldırmak, sindirmek için her yol denenmektedir.

Milletin anasına küfreden ülke yönetiminde söz sahibi olan doymak bilmeyen yamyamlar; askeri ve polisi kullanarak halklar karşı karşıya getirmekten çekinmiyorlar.Halka zulüm eden, sağlıklarını hiçe sayan, geçim kaynaklarını tahrip eden bu insanlardan ve şirketlerden bu halk bir gün elbette hesap soracaktır.Ülkemize, insanımıza yazık etmeyelim. Birileri para kazanacak diye ihanetlere fırsat vermeyelim.'' 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.