Kamanlıya Reva Görülen Asfalt Yol

GÜNDEM 11.11.2022 - 01:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kamanlıya Reva Görülen Asfalt Yol

31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti'ye geçen Kaman'da , Belediye tarafından gerçekleştirilen yol çalışmaları halkın büyük tepkisini çekiyor.

Kaman şehir merkezindeki yollar nedeniyle vatandaşlar da AK Partili Kaman Belediyesi'ne büyük tepki gösteriyordu.Bütçe kısıtı nedeniyle bir türlü yapılmayan yollar için bu yıl ilk kez çalışma yapılmaya başlandı.Ancak yeni yapılan yollar vatandaşı hayal kırıklığına uğrattı.Kaman Belediyesi'nin yol yapım çalışmalarını sosyal medyadan paylaşmasının ardından çok sayıda vatandaştan gazetemize mesaj yağdı.İşte onlardan bazıları :   - Ceviz festivalinde iki üç soytarı sanatçıya tonla para veriyorlar ama adam akıllı bir yol yapamıyorlar.Gelin görün eskisi daha iyiydi.Sözde asfalt diye mıcır seriyorlar.üstüne çift döküp düzleyip geçiyorlar.   - Allah aşkına şu yapılan yolları bir haber yapın.Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.Başkan daha ne yaptığının bile farkında değil.   - Kırşehir Belediyesi gelsin de yollarımızı yapsın.Bu ne arkadaş? Belediye Başkanı Ekicioğlu'na bu mesajı ulaştırın gelsin yollarımızı yapsın.Köylere attıkları asfaltı bizim başkan merkeze atıyor.   - Kaman'da yapılan yollar, atılan asfalt bu.Hükümet, yol yaptık diye övünüyor.Belediyesinin attığı asfalta bak.Yarın yine çökecek yine çukur olacak.Şu halimizi haber yapın da millet görsün.   Milletvekili Kaman'ı ihya ettik diyormuş.İhya böyle oluyorsa gelsin son model arabasını yeni yapılan yollarda sürsün bakalım.Teker taş sıçratıyor.Çocukların bir tarafına gelecek diye korkuyoruz.Arabaların tekerlekleri mahvoluyor.   İŞTE KAMAN ŞEHİR MERKEZİNE ATILAN ASFALT :          
31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti'ye geçen Kaman'da , Belediye tarafından gerçekleştirilen yol çalışmaları halkın büyük tepkisini çekiyor.

Kaman şehir merkezindeki yollar nedeniyle vatandaşlar da AK Partili Kaman Belediyesi'ne büyük tepki gösteriyordu.Bütçe kısıtı nedeniyle bir türlü yapılmayan yollar için bu yıl ilk kez çalışma yapılmaya başlandı.Ancak yeni yapılan yollar vatandaşı hayal kırıklığına uğrattı.Kaman Belediyesi'nin yol yapım çalışmalarını sosyal medyadan paylaşmasının ardından çok sayıda vatandaştan gazetemize mesaj yağdı.İşte onlardan bazıları :

 

- Ceviz festivalinde iki üç soytarı sanatçıya tonla para veriyorlar ama adam akıllı bir yol yapamıyorlar.Gelin görün eskisi daha iyiydi.Sözde asfalt diye mıcır seriyorlar.üstüne çift döküp düzleyip geçiyorlar.

 

- Allah aşkına şu yapılan yolları bir haber yapın.Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.Başkan daha ne yaptığının bile farkında değil.

 

- Kırşehir Belediyesi gelsin de yollarımızı yapsın.Bu ne arkadaş? Belediye Başkanı Ekicioğlu'na bu mesajı ulaştırın gelsin yollarımızı yapsın.Köylere attıkları asfaltı bizim başkan merkeze atıyor.

 

- Kaman'da yapılan yollar, atılan asfalt bu.Hükümet, yol yaptık diye övünüyor.Belediyesinin attığı asfalta bak.Yarın yine çökecek yine çukur olacak.Şu halimizi haber yapın da millet görsün.

 

Milletvekili Kaman'ı ihya ettik diyormuş.İhya böyle oluyorsa gelsin son model arabasını yeni yapılan yollarda sürsün bakalım.Teker taş sıçratıyor.Çocukların bir tarafına gelecek diye korkuyoruz.Arabaların tekerlekleri mahvoluyor.

 

İŞTE KAMAN ŞEHİR MERKEZİNE ATILAN ASFALT :

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.