Kaman ve Mucur Doğalgaza Kavuşuyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2017 - 09:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kaman ve Mucur Doğalgaza Kavuşuyor

Kaman ve Mucur'a verilecek olan doğalgaz hizmeti için bugün ilk adım atıldı. Kaman ve Mucur'da yapılan doğalgaz temel atma töreni ile iki ilçe merkezinde de doğalgaz çalışmaları başlamış oldu.Saat 13:00'de Mucur'da başlayan doğalgaz hattı temel atma törenine Vali Necati ŞENTÜRK, Kırşehir Milletvekilleri Mikail ARSLAN ile  Salih ÇETİNKAYA, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve 22. Dönem Kırşehir Milletvekili Hacı TURAN,  Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ, Mucur Belediye Başkanı Ali ŞAHİN,Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Barbaros DULKADİROĞLU , Kırgaz Genel Müdürü Selçuk AKSAKALOĞLU, İl Protokolü, Siyasi Parti İl ve İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okundu. Konuşmalarının ardından protokol üyeleri sahnede bulunan sembolik doğal gaz borularını birleştirme işlemini gerçekleştirildi. Kırgaz Genel Müdürü Selçuk AKSAKALOĞLU ilçe merkezine 2017 yılı içerisinde doğalgaz verileceğini belirtti.  Saat 15:30'da Kaman'daki temel atma törenine ise Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı 22. Dönem Kırşehir Milletvekilimiz Hacı TURAN, Kırşehir Milletvekillerimiz Sn. Mikail ARSLAN ile Sn. Salih ÇETİNKAYA, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu ,Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Barbaros DULKADİROĞLU,  ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kaman ve Mucur'a verilecek olan doğalgaz hizmeti için bugün ilk adım atıldı.

Kaman ve Mucur'da yapılan doğalgaz temel atma töreni ile iki ilçe merkezinde de doğalgaz çalışmaları başlamış oldu.Saat 13:00'de Mucur'da başlayan doğalgaz hattı temel atma törenine Vali Necati ŞENTÜRK, Kırşehir Milletvekilleri Mikail ARSLAN ile  Salih ÇETİNKAYA, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve 22. Dönem Kırşehir Milletvekili Hacı TURAN,  Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ, Mucur Belediye Başkanı Ali ŞAHİN,Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Barbaros DULKADİROĞLU , Kırgaz Genel Müdürü Selçuk AKSAKALOĞLU, İl Protokolü, Siyasi Parti İl ve İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okundu. Konuşmalarının ardından protokol üyeleri sahnede bulunan sembolik doğal gaz borularını birleştirme işlemini gerçekleştirildi. Kırgaz Genel Müdürü Selçuk AKSAKALOĞLU ilçe merkezine 2017 yılı içerisinde doğalgaz verileceğini belirtti. 

Saat 15:30'da Kaman'daki temel atma törenine ise Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı 22. Dönem Kırşehir Milletvekilimiz Hacı TURAN, Kırşehir Milletvekillerimiz Sn. Mikail ARSLAN ile Sn. Salih ÇETİNKAYA, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu ,Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Barbaros DULKADİROĞLU,  ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.