Kaman ve Mucur'da Doğalgaz Dağıtımına Başlandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2018 - 11:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kaman ve Mucur'da Doğalgaz Dağıtımına Başlandı

Kaman ve Mucur'da devam yaklaşık bir yıldır devam eden  çalışmaların ardından doğal gaz  dağıtımına başlandı. Geçtiğimiz yıl başında başlayan , Kaman ve Mucur'da ki doğal gaz çalışmalarının sonuna gelindi.Kaman ve Mucur'da ilk etapta çalışmaları biten mahallelere doğal gaz verilmeye başlandı.Mucur'da gerçekleştirilen törende açılışı temsil eden meşaleyi Kırşehir Valisi Necati Şentürk yaktı.Törende konuşan Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, ''Uzun uğraşlar sonucunda ilçemize kazandırdığımız doğalgazın verme törenini sayın valimiz sayın millet vekillerimiz sayın kaymakamımızın ve mucurlu hemşerilerimizin de katılımlarıyla gerçekleştirdik. Mucur'umuza böylesine güzel bir hizmeti kazandırmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum.Tüm mucurlu hemşerilerime hayırlı olsun dileklerimle saygılarımı sunarım.'' açıklamasında bulundu. KAMAN'DA DA DAĞITIMA BAŞLANDI Kaman'da ki açılış töreni saat 13:30'da gerçekleşecek.Kaman İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Eftal Avşar, ilçe genelinde doğalgazın dağıtımının 3 yıl süreceğini söyledi. Başkan Yardımcısı Eftal, Yenimahalle ve Ziyarettepe Mahallelerinin tamamına doğalgazın ulaştığını fakat abone sayısının az olmasından kaynaklı vanaların açılmadığını belirtti. Avşar açıklamasında, “Diğer mahallelerimize de doğalgaz vermeye devam ediyoruz. Abone sayısının azlığı ve doğalgaz tesisatı yapılandırmasından dolayı vanaları açmadık. Doğalgazın Kaman İlçesi geneline dağılımı 3 yıl sürecek. Yollardaki bozukluklar ve hava şartları nedeniyle çalımalar yapılamamakta Yaşanılan bu tür teknik sorunlar nedeniyle ilçe halkından anlayış bekliyoruz” dedi. Öte yandan yapımı tamamlanmak üzere olan Belediye binası ve Pazar yeri hakkında açıklamada bulunan Avşar, “Allah nasip ederse belediye binası Mart ayında hizmete yeni yerinde açılacak. Belediye binasının yüzde 95’lik bölümü tamamlandı. Kaman İlçesinde ilçe halkına belediye olarak daha kaliteli ve kapsamlı hizmet sunmak adına çalışmalarımız devam ediyor. Binada; ilk iki kat ticari alan, üçüncü kat belediye, üst katta ise 540 kişinin aynı anda bulunabileceği çok amaçlı salon olacak” ifadelerini kullandı.      
Kaman ve Mucur'da devam yaklaşık bir yıldır devam eden  çalışmaların ardından doğal gaz  dağıtımına başlandı.

Geçtiğimiz yıl başında başlayan , Kaman ve Mucur'da ki doğal gaz çalışmalarının sonuna gelindi.Kaman ve Mucur'da ilk etapta çalışmaları biten mahallelere doğal gaz verilmeye başlandı.Mucur'da gerçekleştirilen törende açılışı temsil eden meşaleyi Kırşehir Valisi Necati Şentürk yaktı.Törende konuşan Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, ''Uzun uğraşlar sonucunda ilçemize kazandırdığımız doğalgazın verme törenini sayın valimiz sayın millet vekillerimiz sayın kaymakamımızın ve mucurlu hemşerilerimizin de katılımlarıyla gerçekleştirdik. Mucur'umuza böylesine güzel bir hizmeti kazandırmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum.Tüm mucurlu hemşerilerime hayırlı olsun dileklerimle saygılarımı sunarım.'' açıklamasında bulundu. KAMAN'DA DA DAĞITIMA BAŞLANDI

Kaman'da ki açılış töreni saat 13:30'da gerçekleşecek.Kaman İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Eftal Avşar, ilçe genelinde doğalgazın dağıtımının 3 yıl süreceğini söyledi. Başkan Yardımcısı Eftal, Yenimahalle ve Ziyarettepe Mahallelerinin tamamına doğalgazın ulaştığını fakat abone sayısının az olmasından kaynaklı vanaların açılmadığını belirtti. Avşar açıklamasında, “Diğer mahallelerimize de doğalgaz vermeye devam ediyoruz. Abone sayısının azlığı ve doğalgaz tesisatı yapılandırmasından dolayı vanaları açmadık. Doğalgazın Kaman İlçesi geneline dağılımı 3 yıl sürecek. Yollardaki bozukluklar ve hava şartları nedeniyle çalımalar yapılamamakta Yaşanılan bu tür teknik sorunlar nedeniyle ilçe halkından anlayış bekliyoruz” dedi. Öte yandan yapımı tamamlanmak üzere olan Belediye binası ve Pazar yeri hakkında açıklamada bulunan Avşar, “Allah nasip ederse belediye binası Mart ayında hizmete yeni yerinde açılacak. Belediye binasının yüzde 95’lik bölümü tamamlandı. Kaman İlçesinde ilçe halkına belediye olarak daha kaliteli ve kapsamlı hizmet sunmak adına çalışmalarımız devam ediyor. Binada; ilk iki kat ticari alan, üçüncü kat belediye, üst katta ise 540 kişinin aynı anda bulunabileceği çok amaçlı salon olacak” ifadelerini kullandı.      
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.