Kaman Özel İdare Şantiyesi Hizmete Giriyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2016 - 19:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kaman Özel İdare Şantiyesi Hizmete Giriyor

Kaman İlçe Özel İdaresi tarafından kuruluş çalışmaları tamamlanan Özel İdare Şantiyesi, 2 Eylül 2016 Cuma günü düzenlenecek törenle hizmete girecek. Kaman İlçe Özel İdare Müdürü Menderes Doğan’ın verdiği bilgiye göre, Özel İdare Şantiyesinin açılışı Cuma günü Saat 11.00’da Vali Necati Şentürk, Milletvekilleri Mikâil Arslan ve Salih Çetinkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan ile il ve ilçe yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 19 PERSONEL BULUNACAK Kaman Şantiyesinde 15 araçla 19 personelin görev yapacağını belirten Özel İdare Müdürü Menderes Doğan; “Kaman ilçemizde köy hizmetlerinde daha hızlı bir çalışma yapmak için İl Özel İdaresi imkânlarımızla şantiye kurduk. Amacımız bu şantiyeyle birlikte köylerimizdeki yol ve su sorunlarını en kısa sürede çözmek. Daha önce Kaman’daki yol ve içme suyu sorunlarına Kırşehir İl Özel İdaresi’nden gönderilen araç ve ekipmanlarla müdahale ediliyordu. Şimdi yerinde ve daha hızlı olarak müdahale edeceğiz. Kaman’a bağlı 50 köyümüzün ulaşım sorunlarını ve içme suyu sorunlarını kısa sürüde çözmenin çabası içerisindeyiz. Şantiye binası Kaman ilçemize ve köylerimize hayırlı olsun,” dedi. DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILACAK Özel İdare Müdürü Menderes Doğan, açılış töreninin ardından Kaymakamlık binasında Vali Necati Şentürk, Milletvekilleri Mikâil Arslan ve Salih Çetinkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan ve ilgililerin katılımıyla değerlendirme toplantısı yapılacağını da söyledi.
Kaman İlçe Özel İdaresi tarafından kuruluş çalışmaları tamamlanan Özel İdare Şantiyesi, 2 Eylül 2016 Cuma günü düzenlenecek törenle hizmete girecek.

Kaman İlçe Özel İdare Müdürü Menderes Doğan’ın verdiği bilgiye göre, Özel İdare Şantiyesinin açılışı Cuma günü Saat 11.00’da Vali Necati Şentürk, Milletvekilleri Mikâil Arslan ve Salih Çetinkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan ile il ve ilçe yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 19 PERSONEL BULUNACAK Kaman Şantiyesinde 15 araçla 19 personelin görev yapacağını belirten Özel İdare Müdürü Menderes Doğan; “Kaman ilçemizde köy hizmetlerinde daha hızlı bir çalışma yapmak için İl Özel İdaresi imkânlarımızla şantiye kurduk. Amacımız bu şantiyeyle birlikte köylerimizdeki yol ve su sorunlarını en kısa sürede çözmek. Daha önce Kaman’daki yol ve içme suyu sorunlarına Kırşehir İl Özel İdaresi’nden gönderilen araç ve ekipmanlarla müdahale ediliyordu. Şimdi yerinde ve daha hızlı olarak müdahale edeceğiz. Kaman’a bağlı 50 köyümüzün ulaşım sorunlarını ve içme suyu sorunlarını kısa sürüde çözmenin çabası içerisindeyiz. Şantiye binası Kaman ilçemize ve köylerimize hayırlı olsun,” dedi. DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILACAK Özel İdare Müdürü Menderes Doğan, açılış töreninin ardından Kaymakamlık binasında Vali Necati Şentürk, Milletvekilleri Mikâil Arslan ve Salih Çetinkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan ve ilgililerin katılımıyla değerlendirme toplantısı yapılacağını da söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.