Kaman Gidiş-Dönüş 80 TL Oldu

YAŞAM 11.01.2023 - 10:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kaman Gidiş-Dönüş 80 TL Oldu

Kaman-Kırşehir arası yolcu taşıma ücretlerinin artırılması konusunda ilgili şirketlerin talepleri değerlendirilerek 35 TL’den 40 TL’ye yükseltilmesi oy birliği ile kararlaştırıldı.

Kaman Belediye Meclisinin 2023 yılı ilk toplantısı, 5 Ocak Perşembe günü saat 16.00’da Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.Belediye Başkanı Necati Çolak başkanlığında yapılan Meclis Toplantısı gündemde yer alan 3 maddenin görüşülmesiyle sona erdi.Ocak ayı Belediye Meclis Toplantısının ilk maddesine göre Denetim Komisyonu için yapılan gizli oylamada Meclis Üyeleri arasından Ak Parti’den Ümit Ayas, Davut Uyan ve Arif Göçmen, CHP’den Mehmet Keskin ve MHP’den Ahmet Uğurlu seçildi.   KIRŞEHİR GİDİŞ-DÖNÜŞ 80 TL Gündemin ikinci maddesinde yer alan Sözleşmeli Personel Ücretleri ise Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge doğrultusunda taban ücret oranın da zam yapılması kararlaştırıldı. Ek Gündem’de yer alan Kaman-Kırşehir arası yolcu taşıma ücretlerinin artırılması konusunda ilgili şirketlerin talepleri değerlendirilerek 35 TL’den 40 TL’ye yükseltilmesi oy birliği ile kararlaştırıldı. Karara göre, Kaman-Kırşehir arası gidiş-dönüş ücreti ise toplamda 80 TL’ye çıkmış oldu. Öğrenci ücreti ise 35 TL olarak açıklandı. Kaynak : Kaman Ak Haber
Kaman-Kırşehir arası yolcu taşıma ücretlerinin artırılması konusunda ilgili şirketlerin talepleri değerlendirilerek 35 TL’den 40 TL’ye yükseltilmesi oy birliği ile kararlaştırıldı.

Kaman Belediye Meclisinin 2023 yılı ilk toplantısı, 5 Ocak Perşembe günü saat 16.00’da Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.Belediye Başkanı Necati Çolak başkanlığında yapılan Meclis Toplantısı gündemde yer alan 3 maddenin görüşülmesiyle sona erdi.Ocak ayı Belediye Meclis Toplantısının ilk maddesine göre Denetim Komisyonu için yapılan gizli oylamada Meclis Üyeleri arasından Ak Parti’den Ümit Ayas, Davut Uyan ve Arif Göçmen, CHP’den Mehmet Keskin ve MHP’den Ahmet Uğurlu seçildi.

 

KIRŞEHİR GİDİŞ-DÖNÜŞ 80 TL

Gündemin ikinci maddesinde yer alan Sözleşmeli Personel Ücretleri ise Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge doğrultusunda taban ücret oranın da zam yapılması kararlaştırıldı.

Ek Gündem’de yer alan Kaman-Kırşehir arası yolcu taşıma ücretlerinin artırılması konusunda ilgili şirketlerin talepleri değerlendirilerek 35 TL’den 40 TL’ye yükseltilmesi oy birliği ile kararlaştırıldı. Karara göre, Kaman-Kırşehir arası gidiş-dönüş ücreti ise toplamda 80 TL’ye çıkmış oldu. Öğrenci ücreti ise 35 TL olarak açıklandı.

Kaynak : Kaman Ak Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.