Kaman'da Öldürülen Gencin Katili Yakalandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2019 - 19:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kaman'da Öldürülen Gencin Katili Yakalandı

Bayramın 1. günü Kaman'da 2 kardeşten birini öldüren diğerini de yaralayan zanlı yakalandı. .Bilindiği üzere Ramazan Bayramında 2 kardeşin üzerine pompalı tüfekle ateş edilmişti ve kardeşlerden Gökhan Uyan ölmüş diğer kardeş Mutlu Uyan ise ağır yaralanmıştı. Asayiş Şubesi Cinayet Büro ile Kaman İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir süredir Darıözü Mahallesinde meydana gelen cinayetin zanlısının peşindeydi. Zanlının Çiftlikli mahallesinde saklandığını ve Kırıkkale'ye kaçmak üzere olduğunun bilgisini alan polis Kaman-Kırıkkale yol kavşağında bir otobüsü durdurdu.Polisi gören Hasan M. otobüsün arka kapısından inerek kaçmaya ancak polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Sağlık kontrollerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Hasan M. '2kasten adam öldürme'' suçundan tutuklandı.Hasan M.'nin ilk ifadesinde , ''Gökhan ile arkadaştık ancak son dönemdeki tartışmalarımız yüzünden aramızda husumet oluştu.'' dediği belirtildi.

Bayramın 1. günü Kaman'da 2 kardeşten birini öldüren diğerini de yaralayan zanlı yakalandı.

.Bilindiği üzere Ramazan Bayramında 2 kardeşin üzerine pompalı tüfekle ateş edilmişti ve kardeşlerden Gökhan Uyan ölmüş diğer kardeş Mutlu Uyan ise ağır yaralanmıştı. Asayiş Şubesi Cinayet Büro ile Kaman İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir süredir Darıözü Mahallesinde meydana gelen cinayetin zanlısının peşindeydi.

Zanlının Çiftlikli mahallesinde saklandığını ve Kırıkkale'ye kaçmak üzere olduğunun bilgisini alan polis Kaman-Kırıkkale yol kavşağında bir otobüsü durdurdu.Polisi gören Hasan M. otobüsün arka kapısından inerek kaçmaya ancak polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Sağlık kontrollerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Hasan M. '2kasten adam öldürme'' suçundan tutuklandı.Hasan M.'nin ilk ifadesinde , ''Gökhan ile arkadaştık ancak son dönemdeki tartışmalarımız yüzünden aramızda husumet oluştu.'' dediği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.