Kaman'da Meclis Üyelerinin Parti Değiştirmesi Tartışması

SİYASET 26.01.2022 - 10:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kaman'da Meclis Üyelerinin Parti Değiştirmesi Tartışması

Kaman'da 2 Belediye meclis üyesi CHP'den AK Parti'ye geçti.Kaman CHP İlçe Başkanı Zeynel Kankal ise yaptığı açıklamada meclis üyelerine ''iş vaadi verildiği'' imasında bulundu.

Kaman Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Bayram Kaman ve Timur Zorlu partilerinden istifa ederek, Ak Parti'ye geçtiğini duyurdu. AK Parti Kaman İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen rozet takma törenine; Kaman İlçe Belediye Başkanı Necati Çolak, AK Parti Kaman İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu ve partililer katıldı.Burada bir açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu, "AK Parti Kaman Teşkilatı her geçen gün daha güçlenerek Kaman halkının hizmetkarı olmaya devam etmektedir. Partimize üye olan meclis üyelerine teşekkür ederim" dedi.   AKP'Lİ MECLİS ÜYELERİNİN YAKINLARINA KADRO SÖZÜ VERİLDİ Konuyla ilgili basın açıklmasında bulunan Kaman AK Parti İlçe Başkanı Zeynal Kangal , ''Kendi menfaatleri için partilerini yarı yolda bırakan kişiler, gittikleri partide kalıcı olmayacaklarını bilmelidirler.Son günlerde Kaman Belediyesi'nin AKP'li meclis üyelerinin yakınlarına kadro sözü verildiği; liyakattan uzak bu tavırdan istifade eden bu belediye meclis üyesinin de bu işe alımlardan istifade edip etmeyeceklerini kamuoyunun bilgisine bırakıyoruz.Kaman Belediye Başkanına soruyoruz ; Bu kişilerin AKP'ye geçmesi için ne vaatlerde bulundunuz?   ''KAMAN HALKI 3 GÜN BOYUNCA SUSUZLUKLA CEZALANDIRILDI'' Kaman şehir merkezinde yolların kar yağışı nedeniyle tamamen kapandığını belirten Kangal, ''Bu kapalı yollara hiçbir şekilde müdahalede bulunulmamıştır.Günler öncesinden belli olmasına rağmen yollarda tuzlama yapılmamış ve vatandaş kaderine terk edilmiştir.Elektrik direklerinin yıkılması nedeniyle 3 gün su verilemeyen Kaman'da, vatandaş belediyenin öngörüsüzlüğü nedeniyle cezalandırılmıştır.Biliyoruz ki gidiyor gitmekte olan, geliyor gelmekte olan'' ifadelerini kullandı.
Kaman'da 2 Belediye meclis üyesi CHP'den AK Parti'ye geçti.Kaman CHP İlçe Başkanı Zeynel Kankal ise yaptığı açıklamada meclis üyelerine ''iş vaadi verildiği'' imasında bulundu.

Kaman Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Bayram Kaman ve Timur Zorlu partilerinden istifa ederek, Ak Parti'ye geçtiğini duyurdu. AK Parti Kaman İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen rozet takma törenine; Kaman İlçe Belediye Başkanı Necati Çolak, AK Parti Kaman İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu ve partililer katıldı.Burada bir açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu, "AK Parti Kaman Teşkilatı her geçen gün daha güçlenerek Kaman halkının hizmetkarı olmaya devam etmektedir. Partimize üye olan meclis üyelerine teşekkür ederim" dedi.

 

AKP'Lİ MECLİS ÜYELERİNİN YAKINLARINA KADRO SÖZÜ VERİLDİ

Konuyla ilgili basın açıklmasında bulunan Kaman AK Parti İlçe Başkanı Zeynal Kangal , ''Kendi menfaatleri için partilerini yarı yolda bırakan kişiler, gittikleri partide kalıcı olmayacaklarını bilmelidirler.Son günlerde Kaman Belediyesi'nin AKP'li meclis üyelerinin yakınlarına kadro sözü verildiği; liyakattan uzak bu tavırdan istifade eden bu belediye meclis üyesinin de bu işe alımlardan istifade edip etmeyeceklerini kamuoyunun bilgisine bırakıyoruz.Kaman Belediye Başkanına soruyoruz ; Bu kişilerin AKP'ye geçmesi için ne vaatlerde bulundunuz?

 

''KAMAN HALKI 3 GÜN BOYUNCA SUSUZLUKLA CEZALANDIRILDI''

Kaman şehir merkezinde yolların kar yağışı nedeniyle tamamen kapandığını belirten Kangal, ''Bu kapalı yollara hiçbir şekilde müdahalede bulunulmamıştır.Günler öncesinden belli olmasına rağmen yollarda tuzlama yapılmamış ve vatandaş kaderine terk edilmiştir.Elektrik direklerinin yıkılması nedeniyle 3 gün su verilemeyen Kaman'da, vatandaş belediyenin öngörüsüzlüğü nedeniyle cezalandırılmıştır.Biliyoruz ki gidiyor gitmekte olan, geliyor gelmekte olan'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.