Kaman'da İki Ayrı Olayda 2 Kişi Yaşamını Yitirdi

GÜNDEM 14.02.2023 - 12:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kaman'da İki Ayrı Olayda 2 Kişi Yaşamını Yitirdi

Kaman'da iki ayrı silahlı yaralama olayında 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaman'ın Çiftlikli Mahallesi'nde çıkan tartışmada silahla yaralanan 33 yaşındaki Metin O. hayatını kaybetti.Olayla ilgili şüpheli şahıslar gözaltına alınırken Metin O.'nun 15 Şubat Çarşamba günü Kaman'da toprağa verileceği belirtildi.   ALACAK VERECEK TARTIŞMASI SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ Bir diğer olay ile Kaman İlçesi'ndeki Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi.Alacak verecek meselesi nedeniyle Afganistan uyruklu 4 kişi ile C.K. arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.C.K.'nın tüfeğini ateşlemesi sonucu Muhammed S. hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.
Kaman'da iki ayrı silahlı yaralama olayında 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaman'ın Çiftlikli Mahallesi'nde çıkan tartışmada silahla yaralanan 33 yaşındaki Metin O. hayatını kaybetti.Olayla ilgili şüpheli şahıslar gözaltına alınırken Metin O.'nun 15 Şubat Çarşamba günü Kaman'da toprağa verileceği belirtildi.

 

ALACAK VERECEK TARTIŞMASI SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Bir diğer olay ile Kaman İlçesi'ndeki Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi.Alacak verecek meselesi nedeniyle Afganistan uyruklu 4 kişi ile C.K. arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.C.K.'nın tüfeğini ateşlemesi sonucu Muhammed S. hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.