Kaman'da Feci İş Kazası

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2017 - 10:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kaman'da Feci İş Kazası

Kaman MEDAŞ'ta elektrik bakım teknisyeni olarak çalışan 27 yaşındaki Oğuzhan Oğuz elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre Hacıpınar Mahallesi çamlık arkasındaki taş kırma tesisi yanındaki orta gerilim  elektrik hattındaki ayırıcı direk üzerinde sigorta değiştirmek üzere direğe çıkan Oğuzhan, elektrik akımına kapılarak direk üzerinden beton zemine düştü. İş arkadaşı Ali Ş.nin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Oğuzhan’ın yaşamını yitirdiğini belirlenirken,Oğuzhan'ın ölüm haberini alan yakınları ve sevenleri büyük üzüntü yaşadı. Cumhuriyet Savcısı tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Cumhuriyet Savcısı tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, Oğuzhan'ın cansız bedeni, Kaman Devlet Hastanesine kaldırıldıktan sonra Otopsi için Ankara’ya gönderildi.
Kaman MEDAŞ'ta elektrik bakım teknisyeni olarak çalışan 27 yaşındaki Oğuzhan Oğuz elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre Hacıpınar Mahallesi çamlık arkasındaki taş kırma tesisi yanındaki orta gerilim  elektrik hattındaki ayırıcı direk üzerinde sigorta değiştirmek üzere direğe çıkan Oğuzhan, elektrik akımına kapılarak direk üzerinden beton zemine düştü. İş arkadaşı Ali Ş.nin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Oğuzhan’ın yaşamını yitirdiğini belirlenirken,Oğuzhan'ın ölüm haberini alan yakınları ve sevenleri büyük üzüntü yaşadı. Cumhuriyet Savcısı tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Cumhuriyet Savcısı tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, Oğuzhan'ın cansız bedeni, Kaman Devlet Hastanesine kaldırıldıktan sonra Otopsi için Ankara’ya gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.