Kaman Ceviz Festivali İptal Edildi

GÜNDEM 30.09.2020 - 23:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kaman Ceviz Festivali İptal Edildi

Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle her yıl düzenlenen Kaman Ceviz Festivali bu yıl yapılmayacak.

Kaman Belediyesi Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 29. Ceviz Kültür ve Sanat Festivalinin iptali şu şekilde duyuruldu; "Belediye Başkanlığımız tarafından Ekim ayının ilk haftalarında yapılması planlanan 29. Ceviz Kültür ve Sanat Festivalimiz; Covid-19 virüs salgını nedeni ile iptal edilmiştir. Ancak üreticinin yetiştirdiği ürünleri tüketici ile buluşturmak, arz-talep ihtiyacını karşılamak adına 10-11 Ekim 2020 tarihlerinde Sarıuşağı Mahallesi Turgut Aslan Caddesinde bulunan sebze pazarında 2 gün süre ile ceviz satışı için pazar kurulacaktır. Tüm halkımıza duyurulur."
Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle her yıl düzenlenen Kaman Ceviz Festivali bu yıl yapılmayacak.
Kaman Belediyesi Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 29. Ceviz Kültür ve Sanat Festivalinin iptali şu şekilde duyuruldu;
"Belediye Başkanlığımız tarafından Ekim ayının ilk haftalarında yapılması planlanan 29. Ceviz Kültür ve Sanat Festivalimiz; Covid-19 virüs salgını nedeni ile iptal edilmiştir.
Ancak üreticinin yetiştirdiği ürünleri tüketici ile buluşturmak, arz-talep ihtiyacını karşılamak adına 10-11 Ekim 2020 tarihlerinde Sarıuşağı Mahallesi Turgut Aslan Caddesinde bulunan sebze pazarında 2 gün süre ile ceviz satışı için pazar kurulacaktır.
Tüm halkımıza duyurulur."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.