Kaleye Kırşehirli Kaleci

SPOR 08.06.2021 - 22:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kaleye Kırşehirli Kaleci

1. lige yükselme play-off yarı finalinde Sakaryaspor'a hatalı goller yiyerek lenen Kırşehir Belediyespor , ilk transferini de kaleci mevkiine yaptı.

Sakarya'da oynanan karşılaşmada yenilen hatalı goller sonrası kaleci Ahmet Sabri Fener tartışma konusu olmuştu.Kırşehir Belediyespor da kaleyi emin ellere teslim etmek için kolları sıvadı ve aynı ligde mücadele ettiği Vanspor'un başarılı kalecisi Kırşehir nüfusuna kayıtlı Bekir Demircan ile anlaştı.   Kırşehir Belediyespor resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ; ''Transferde ilk imza Kırşehir'in çocuğu kaleci Bekir oldu... Transfer çalışmasına bugün itibari ile başlayan Kırşehir Belediyespor Yönetimi, Kırşehirli başarılı kaleci Bekir Demircan ile anlaşma sağladı... Kendisine başarılar diliyoruz... '' denildi.
1. lige yükselme play-off yarı finalinde Sakaryaspor'a hatalı goller yiyerek lenen Kırşehir Belediyespor , ilk transferini de kaleci mevkiine yaptı.

Sakarya'da oynanan karşılaşmada yenilen hatalı goller sonrası kaleci Ahmet Sabri Fener tartışma konusu olmuştu.Kırşehir Belediyespor da kaleyi emin ellere teslim etmek için kolları sıvadı ve aynı ligde mücadele ettiği Vanspor'un başarılı kalecisi Kırşehir nüfusuna kayıtlı Bekir Demircan ile anlaştı.

 


Kırşehir Belediyespor resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ;
''Transferde ilk imza Kırşehir'in çocuğu kaleci Bekir oldu...
Transfer çalışmasına bugün itibari ile başlayan Kırşehir Belediyespor Yönetimi, Kırşehirli başarılı kaleci Bekir Demircan ile anlaşma sağladı...
Kendisine başarılar diliyoruz... ''
denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.