Kahvehanecilerden O Görüntülere Tepki

GÜNDEM 19.05.2021 - 19:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kahvehanecilerden O Görüntülere Tepki

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yandaş gazeteci Hadi Özışık arasındaki telefon görüşmesini ifşa ederek sosyal medya hesabından paylaştı.

  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Peker’in açıklamalarına gösterdiği tepkinin gündeme geldiği görüşme sırasında Özışık’ın nargile içmesi ve çay siparişi vermesi dikkat çekti. Özışık’ın bu sırada bir kafede olduğu ileri sürüldü. Pandemi nedeniyle kahvehaneler ve kafeler aylardır kapalı olduğu için Özışık’ın nasıl bir mekanda nargile ve çay içtiği sosyal medyada gündem konusu oldu.   'NEDEN NARGİLE İÇİLİP DE HAVA ATILIYOR'    Sosyal medya da paylaşılan bu görüntülere tepki gösteren kahvehane işletmecisi bir vatandaş “Mekan açtırıp sosyal medyada paylaşan insanları görüyoruz. Bizim kahvehaneler kapalı da özel insanlara kahvehaneler açılıp da nargile mi içiliyor? Kahvehaneler zaten kapalı. Neden nargile içilip de hava atılıyor” ifadelerini kullandı.   'BORÇ GIRTLAĞA DAYANMIŞ'   Kahvehane işletmecisi bir başka vatandaş ise , '' Pandemi diyorlar , tam kapanma dönemi , tedbirler derken borçlağa dayandı.Ama bakıyorsunuz birileri kafe açtırıp nargile çay keyfi yapabiliyor.Belki birçok esnafa cezai işlem uygulanmıştır.Merak ediyoruz bunu yapanlara da cezai işlem uygulanacak mı ? '' dedi.
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yandaş gazeteci Hadi Özışık arasındaki telefon görüşmesini ifşa ederek sosyal medya hesabından paylaştı.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Peker’in açıklamalarına gösterdiği tepkinin gündeme geldiği görüşme sırasında Özışık’ın nargile içmesi ve çay siparişi vermesi dikkat çekti. Özışık’ın bu sırada bir kafede olduğu ileri sürüldü. Pandemi nedeniyle kahvehaneler ve kafeler aylardır kapalı olduğu için Özışık’ın nasıl bir mekanda nargile ve çay içtiği sosyal medyada gündem konusu oldu.

 

'NEDEN NARGİLE İÇİLİP DE HAVA ATILIYOR'

 

 Sosyal medya da paylaşılan bu görüntülere tepki gösteren kahvehane işletmecisi bir vatandaş “Mekan açtırıp sosyal medyada paylaşan insanları görüyoruz. Bizim kahvehaneler kapalı da özel insanlara kahvehaneler açılıp da nargile mi içiliyor? Kahvehaneler zaten kapalı. Neden nargile içilip de hava atılıyor” ifadelerini kullandı.

 

'BORÇ GIRTLAĞA DAYANMIŞ'

 

Kahvehane işletmecisi bir başka vatandaş ise , '' Pandemi diyorlar , tam kapanma dönemi , tedbirler derken borçlağa dayandı.Ama bakıyorsunuz birileri kafe açtırıp nargile çay keyfi yapabiliyor.Belki birçok esnafa cezai işlem uygulanmıştır.Merak ediyoruz bunu yapanlara da cezai işlem uygulanacak mı ? '' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.