Kahraman subayın adı, kayyuma devredilen okula verildi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2016 - 19:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kahraman subayın adı, kayyuma devredilen okula verildi

Kırşehir’de FETÖ'ye ait olduğu bilinen ve kayyuma devredilen okula, darbe girişimi günü darbecilere karşı duran Niğdeli subayın adı verildi. Kılıçaslan Koleji olarak bilinen ve cemaatin yönetiminde iken kayyuma devredilen okul imam-hatip ortaokulu oldu. Darbeci generali öldüren ve ardından şehit düşen kahraman subay Ömer Halis Demir’in adı da bu okula verildi. Koleje, gerçekleştirilen paralel devlet yapılanması operasyonları sonrasında 31.03.2016 tarihinde kayyum atanmış, okul devlet gözetiminde Milli Emlak’a devredilerek faaliyetine devam etmişti. Okulun giriş kapısına Türk Bayrağı asılırken, ‘milletin emanetinin millete devredildiği’ belirtildi. Piyade Astsubay Ömer Halis Demir (42) Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbecilere karşı durmuş ve şehit olmuştu.
Kırşehir’de FETÖ'ye ait olduğu bilinen ve kayyuma devredilen okula, darbe girişimi günü darbecilere karşı duran Niğdeli subayın adı verildi.

Kılıçaslan Koleji olarak bilinen ve cemaatin yönetiminde iken kayyuma devredilen okul imam-hatip ortaokulu oldu. Darbeci generali öldüren ve ardından şehit düşen kahraman subay Ömer Halis Demir’in adı da bu okula verildi. Koleje, gerçekleştirilen paralel devlet yapılanması operasyonları sonrasında 31.03.2016 tarihinde kayyum atanmış, okul devlet gözetiminde Milli Emlak’a devredilerek faaliyetine devam etmişti. Okulun giriş kapısına Türk Bayrağı asılırken, ‘milletin emanetinin millete devredildiği’ belirtildi. Piyade Astsubay Ömer Halis Demir (42) Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbecilere karşı durmuş ve şehit olmuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.