Kades Uygulaması Kırşehir'de Yaygınlaştırılıyor

YAŞAM 10.01.2022 - 14:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kades Uygulaması Kırşehir'de Yaygınlaştırılıyor

Kadına şiddet ile mücadele kapsamında geliştirilen KADES uygulamasını yaygınlaştırm çalışmaları devam ediyor.

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen çalışma kapsamında Kurancılı Beldesi'nde yaşayan 35 kadın vatandaş ile bir araya gelinerek, 6284 Sayılı Kanun ve KADES Uygulaması, En İyi Narkotik Polisi Anne projesi, UYUMA Uygulaması ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğünce verilen hizmetler hakkında bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.Proje çerçevesinde 22 kadının telefonlarına KADES uygulaması yüklendi.     Kırşehir'de KADES uygulamasının tanıtımı ile ilgili çalışmalar devam ediyor.Çalışma kapsamında çok sayıda kadına KADES uygulaması tanıtılarak telefonlarına yüklenmesi sağlandı.Telefonlara yüklenen KADES uygulaması ile kadın şiddet eylemlerinin sona erdirilmesi hedefleniyor.Program herhangi bir şiddet durumunda mağdur kadının güvenlik güçlerine anında bildirim sağlamasını sağlıyor.  
Kadına şiddet ile mücadele kapsamında geliştirilen KADES uygulamasını yaygınlaştırm çalışmaları devam ediyor.

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen çalışma kapsamında Kurancılı Beldesi'nde yaşayan 35 kadın vatandaş ile bir araya gelinerek, 6284 Sayılı Kanun ve KADES Uygulaması, En İyi Narkotik Polisi Anne projesi, UYUMA Uygulaması ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğünce verilen hizmetler hakkında bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.Proje çerçevesinde 22 kadının telefonlarına KADES uygulaması yüklendi.

 

 

Kırşehir'de KADES uygulamasının tanıtımı ile ilgili çalışmalar devam ediyor.Çalışma kapsamında çok sayıda kadına KADES uygulaması tanıtılarak telefonlarına yüklenmesi sağlandı.Telefonlara yüklenen KADES uygulaması ile kadın şiddet eylemlerinin sona erdirilmesi hedefleniyor.Program herhangi bir şiddet durumunda mağdur kadının güvenlik güçlerine anında bildirim sağlamasını sağlıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.