Kaçak Silah Operasyonu 3 Gözaltı

ASAYİŞ 28.05.2021 - 14:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kaçak Silah Operasyonu 3 Gözaltı

Kırşehir'de silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptıkları iddia edilen 6 şüpheli gözaltına alındı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kentte silah ve mühimmat kaçakçılığı yapan zanlıların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.Akpınar ve Kaman ilçelerinde kimlikleri tespit edilen 6 şüphelinin ikametlerine eş zamanlı operasyon düzenledi.     Operasyonda, tabanca iğnesi, namlu açma aparatı, namlusu açılmaya hazır kurusıkı tabanca, otomatik av tüfeği ve tabanca fişeği ele geçirildi.Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
Kırşehir'de silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptıkları iddia edilen 6 şüpheli gözaltına alındı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kentte silah ve mühimmat kaçakçılığı yapan zanlıların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.Akpınar ve Kaman ilçelerinde kimlikleri tespit edilen 6 şüphelinin ikametlerine eş zamanlı operasyon düzenledi.

 

 

Operasyonda, tabanca iğnesi, namlu açma aparatı, namlusu açılmaya hazır kurusıkı tabanca, otomatik av tüfeği ve tabanca fişeği ele geçirildi.Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.