KAÇAK KAZI YAPMAK İSTEYEN 14 KİŞİDEN 2’SİNE TUTUKLAMA

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2016 - 18:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

KAÇAK KAZI YAPMAK İSTEYEN 14 KİŞİDEN 2’SİNE TUTUKLAMA

Kaçak kazı yaptıkları iddia edilen ve aralarında infaz koruma memuru, memur, emekli subay, belde belediye başkanınında olduğu 14 kişiden 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Alınan bilgiye göre Jandarma Komutanlığı ekipleri Yunus Emre Türbesinin bulunduğu Sulhanlı köyü mevkiinde yapılan kaçak kazı çalışmaları ile ilgili aldığı ihbar üzerine çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonrası kepçe, tır, dozer, kamyonet, otomobil ve bir çok kazı malzemesi ile birlikte 14 kişiyi göz altına aldı. Zanlıların sahte kimlikte kullandığı operasyon da adli makamlara sevk edilen 14 kişiden İ.M. ve Ö.Y. tutuklandı. Kaçak kazı yaptıkları iddia edilen 12 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.
Kaçak kazı yaptıkları iddia edilen ve aralarında infaz koruma memuru, memur, emekli subay, belde belediye başkanınında olduğu 14 kişiden 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre Jandarma Komutanlığı ekipleri Yunus Emre Türbesinin bulunduğu Sulhanlı köyü mevkiinde yapılan kaçak kazı çalışmaları ile ilgili aldığı ihbar üzerine çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonrası kepçe, tır, dozer, kamyonet, otomobil ve bir çok kazı malzemesi ile birlikte 14 kişiyi göz altına aldı. Zanlıların sahte kimlikte kullandığı operasyon da adli makamlara sevk edilen 14 kişiden İ.M. ve Ö.Y. tutuklandı. Kaçak kazı yaptıkları iddia edilen 12 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.