KAÇAK ÇANTALARI İMHA ETMEYE GİDEN JANDARMA HİNT KENEVİRİ İLE KARŞILAŞTI

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2016 - 19:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

KAÇAK ÇANTALARI İMHA ETMEYE GİDEN JANDARMA HİNT KENEVİRİ İLE KARŞILAŞTI

Kırşehir’de ele geçirilen kaçak okul çantalarını imha etmeye giden jandarma ekipleri, çöp alanında Hint keneviri ile karşılaştı. Alınan bilgiye göre, daha önceden ele geçirilmiş olan kaçak çantaları imha etmeye giden jandarma ekipleri, Mucur çöplüğünde düzenli şekilde ekilmiş olan Hint keneviri ile karşılaştı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordineli yapılan çalışma sonrası Hint keneviri bitkisi imha edilirken yaşanan olayla ilgili Şanlıurfalı olduğu öğrenilen şahıslar ifadesine başvurulmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Yaşanan ilginç olayla ilgili soruşturma başlatılarak ilçe şehir çöplüğünde geniş çaplı arama başlatıldı.
Kırşehir’de ele geçirilen kaçak okul çantalarını imha etmeye giden jandarma ekipleri, çöp alanında Hint keneviri ile karşılaştı. Alınan bilgiye göre, daha önceden ele geçirilmiş olan kaçak çantaları imha etmeye giden jandarma ekipleri, Mucur çöplüğünde düzenli şekilde ekilmiş olan Hint keneviri ile karşılaştı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordineli yapılan çalışma sonrası Hint keneviri bitkisi imha edilirken yaşanan olayla ilgili Şanlıurfalı olduğu öğrenilen şahıslar ifadesine başvurulmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Yaşanan ilginç olayla ilgili soruşturma başlatılarak ilçe şehir çöplüğünde geniş çaplı arama başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.