Kaçak Avlanan 100 Kg Sazan Tekrar Gölete Bırakıldı

YAŞAM 22.11.2022 - 20:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kaçak Avlanan 100 Kg Sazan Tekrar Gölete Bırakıldı

Kırşehir'de kaçak avlanan 100 kilogram sazan suya geri bırakıldı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, su ürünleri kontrol ekipleri ile Mucur İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, Aksaklı Göleti'nde denetim yaptı. Denetimde ele geçirilen yaklaşık 3000 metre uzatma ağ, elektrik akımı ile avlamada kullanılan akü ve invertör imha edildi. Avlanan yaklaşık 100 kilogram sazan ise gölete bırakıldı.      
Kırşehir'de kaçak avlanan 100 kilogram sazan suya geri bırakıldı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, su ürünleri kontrol ekipleri ile Mucur İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, Aksaklı Göleti'nde denetim yaptı.

Denetimde ele geçirilen yaklaşık 3000 metre uzatma ağ, elektrik akımı ile avlamada kullanılan akü ve invertör imha edildi.

Avlanan yaklaşık 100 kilogram sazan ise gölete bırakıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.