Japon Büyükelçi Kırşehir Kilimine Hayran Kaldı

KÜLTÜR 17.06.2020 - 21:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Japon Büyükelçi Kırşehir Kilimine Hayran Kaldı

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , geçtiğimiz aylarda Kırşehir'e gelerek kendisini ziyaret eden Japonya'nın Türkiye Büyükelçisi Akio Miyajima’ya iade-i ziyarette bulundu.

 Ankara’daki Japonya Büyükelçilik makamında gerçekleşen ziyarette, ilimizin kültürel ve turistik değerleri ile yakından ilgilendiğini belirten Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima ve Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir’in kültürel ve turizm açısından gelişimi konusunda görüş alış-verişinde bulundu.       CACABEY VE AHİ EVRAN İLE YAKINDA İLGİLENİYOR   Ziyaret ile ilgili bilgi veren Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu: ‘’Bugün, Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima'ya iade-i ziyaret gerçekleştirerek, kendisinin de yakından ilgilendiği Cacabey, Ahi Evran gibi ilimizin kültürel değerleri ve jeotermal kaynaklar gibi turistik değerleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, Kırşehir'de kültür ve sağlık turizminin geliştirilmesi konusunda önemli bir görüşme gerçekleştirdik. Ziyaretimize eşlik eden Turk-Japon dostluk ilişkilerinin geliştirilmesi çerçevesinde önemli faaliyet yürüten JICA Derneği Başkanı hemşehrimiz Prof. Dr. Hasan Hüseyin Atar'a da ayrıca teşekkür ediyorum.’’ dedi.       Görüşme sonrasında Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima’ya Kırşehir kilimi hediye etti.  Kırşehir Kilimine hayran kalan Japon Büyükelçi bu değerli hediyeden ötürü Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'ya teşekkür etti.  
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , geçtiğimiz aylarda Kırşehir'e gelerek kendisini ziyaret eden Japonya'nın Türkiye Büyükelçisi Akio Miyajima’ya iade-i ziyarette bulundu.

 Ankara’daki Japonya Büyükelçilik makamında gerçekleşen ziyarette, ilimizin kültürel ve turistik değerleri ile yakından ilgilendiğini belirten Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima ve Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir’in kültürel ve turizm açısından gelişimi konusunda görüş alış-verişinde bulundu.  

 

 

CACABEY VE AHİ EVRAN İLE YAKINDA İLGİLENİYOR

 

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu: ‘’Bugün, Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima'ya iade-i ziyaret gerçekleştirerek, kendisinin de yakından ilgilendiği Cacabey, Ahi Evran gibi ilimizin kültürel değerleri ve jeotermal kaynaklar gibi turistik değerleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, Kırşehir'de kültür ve sağlık turizminin geliştirilmesi konusunda önemli bir görüşme gerçekleştirdik. Ziyaretimize eşlik eden Turk-Japon dostluk ilişkilerinin geliştirilmesi çerçevesinde önemli faaliyet yürüten JICA Derneği Başkanı hemşehrimiz Prof. Dr. Hasan Hüseyin Atar'a da ayrıca teşekkür ediyorum.’’ dedi. 

 

 

 Görüşme sonrasında Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima’ya Kırşehir kilimi hediye etti.  Kırşehir Kilimine hayran kalan Japon Büyükelçi bu değerli hediyeden ötürü Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'ya teşekkür etti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.