İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış'tan Kırşehir OSB Açıklaması

SİYASET 04.08.2022 - 19:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış'tan Kırşehir OSB Açıklaması

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, Kırşehir'deki OSB sorununa dikkat çekere iktidara geldiklerinde 2. OSB'yi açacaklarını duyurdu.

Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırım gerçekleştirmek isteyen ve 500 kişi istihdam edeceğini söyleyen iş insanı Ramazan Karahan'ın yer talebine ''yok'' denildiğini gündeme getirmiştik.Yatırımcıya 20-25 dönüm yer için ''yok'' denilmesine rağmen OSB'deki büyük ve boş parseller ise dikkat çekiyor.Söz konusu bölgede yönetmeliğe aykırı olarak bazı kişilerin yatırım yapmadığı halde araziyi elinde tuttuğu bu nedenle yatırımcıların eli boş gönderildiği iddia ediliyor.Öte yandan konuyla ilgili İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış da bir açıklamada bulundu. Konuyla ilgili değerlendirmesinin ardından birçok iş adamı ve vatandaşın kendisini desteklediğin açıklayan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Stılmış şu ifadelere yer verdi :   ONLAR ŞEHRİMİZE HAİNLİK YAPMAKTADIR  Kırşehir OSB, bu şehrin kanayan yarasıdır. Oradaki sorunun gün geçtikçe nasıl büyüdüğünü ve bu arsaları talan edenleri de herkes biliyor.Biz, Kırşehir’in iş ve işsizlik sorununu biliyoruz. Kırşehir e yatırımcının neden gelemediğini de biliyoruz. Kırşehir OSB’de 10 bin metrekare ve üzeri çoğu yerler yıllardır boş duruyor. Buralar birilerine peşkeş çekiliyor sonrada süre uzatımına gidilerek taş üstüne taş konulmadan kaderine terk ediliyor. Aynı kişilerin yatırım yapmadan tapusunu aldıklarını, 3 yıl yatırım yapma zorunluluğu olduğu halde yatırım yapmayanların, sürekli süre uzattıklarını öğrendik. Onlar şehrimize hainlik yapmaktadır. Biz üzerimize düşen sorumluluğu alarak, bu konuyu gündeme taşımanın daha da ilerisine gidiyoruz. Kırşehir'in kanayan yarasına neşter vuruyoruz. Bu konu da vücudumuzu taşın altına koyarak sorumluluk alıyoruz.   İKTİDARA GELDİĞİMİZDE 2. OSB'Yİ KURACAĞIZ İYİ Partimizin iktidarında ilk işimiz şudur: Kırşehir'e 2. OSB'yi açacağız.Kırşehir’e yatırımların gelmesini, Kırşehir'e fabrikaların açılmasını sağlayacağız, üretim yükselecek, işsizlik azalacak. Devletimiz tarafından verilecek ve alınabilecek tüm yatırım teşviklerini artırarak Kırşehir'e yatırım yapılmasının takipçisi olacağız. Yatırım yapmak isteyen iş adamlarımıza her türlü desteği vereceğiz, onlarla birlikte tüm zorlukların üzerinden geleceğiz. Birilerine peşkeş çekilen o arsaların sahiplerine bir çift sözüm var: 11 ay sonra İYİ PARTİMİZİN iktidarında, yatırımcıya vermediğiniz o arsaları size hobi bahçesi olarak kullandıracağım.  
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, Kırşehir'deki OSB sorununa dikkat çekere iktidara geldiklerinde 2. OSB'yi açacaklarını duyurdu.

Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırım gerçekleştirmek isteyen ve 500 kişi istihdam edeceğini söyleyen iş insanı Ramazan Karahan'ın yer talebine ''yok'' denildiğini gündeme getirmiştik.Yatırımcıya 20-25 dönüm yer için ''yok'' denilmesine rağmen OSB'deki büyük ve boş parseller ise dikkat çekiyor.Söz konusu bölgede yönetmeliğe aykırı olarak bazı kişilerin yatırım yapmadığı halde araziyi elinde tuttuğu bu nedenle yatırımcıların eli boş gönderildiği iddia ediliyor.Öte yandan konuyla ilgili İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış da bir açıklamada bulundu.

Konuyla ilgili değerlendirmesinin ardından birçok iş adamı ve vatandaşın kendisini desteklediğin açıklayan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Stılmış şu ifadelere yer verdi :

 

ONLAR ŞEHRİMİZE HAİNLİK YAPMAKTADIR

 Kırşehir OSB, bu şehrin kanayan yarasıdır. Oradaki sorunun gün geçtikçe nasıl büyüdüğünü ve bu arsaları talan edenleri de herkes biliyor.Biz, Kırşehir’in iş ve işsizlik sorununu biliyoruz. Kırşehir e yatırımcının neden gelemediğini de biliyoruz.

Kırşehir OSB’de 10 bin metrekare ve üzeri çoğu yerler yıllardır boş duruyor. Buralar birilerine peşkeş çekiliyor sonrada süre uzatımına gidilerek taş üstüne taş konulmadan kaderine terk ediliyor. Aynı kişilerin yatırım yapmadan tapusunu aldıklarını, 3 yıl yatırım yapma zorunluluğu olduğu halde yatırım yapmayanların, sürekli süre uzattıklarını öğrendik. Onlar şehrimize hainlik yapmaktadır.


Biz üzerimize düşen sorumluluğu alarak, bu konuyu gündeme taşımanın daha da ilerisine gidiyoruz. Kırşehir'in kanayan yarasına neşter vuruyoruz. Bu konu da vücudumuzu taşın altına koyarak sorumluluk alıyoruz.

 

İKTİDARA GELDİĞİMİZDE 2. OSB'Yİ KURACAĞIZ
İYİ Partimizin iktidarında ilk işimiz şudur: Kırşehir'e 2. OSB'yi açacağız.Kırşehir’e yatırımların gelmesini, Kırşehir'e fabrikaların açılmasını sağlayacağız, üretim yükselecek, işsizlik azalacak. Devletimiz tarafından verilecek ve alınabilecek tüm yatırım teşviklerini artırarak Kırşehir'e yatırım yapılmasının takipçisi olacağız. Yatırım yapmak isteyen iş adamlarımıza her türlü desteği vereceğiz, onlarla birlikte tüm zorlukların üzerinden geleceğiz.

Birilerine peşkeş çekilen o arsaların sahiplerine bir çift sözüm var: 11 ay sonra İYİ PARTİMİZİN iktidarında, yatırımcıya vermediğiniz o arsaları size hobi bahçesi olarak kullandıracağım.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.