İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış Güven Tazeledi

SİYASET 28.11.2022 - 21:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış Güven Tazeledi

İYİ Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanlığının 3. Olağan Kongresinde mevcut başkan Zafer Satılmış güven tazeledi.

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen kongrede saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.   Divan Başkanlığını İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik yaptığı kongrede tek aday olan mevcut başkan Zafer Satılmış, göreve yeniden seçildi.Zafer Satılmış konuşmasında, ''Türk töresi, Türk ülküsünün ayrılmaz parçasıdır.Biz de töremizden, ülkücü ve milliyetçi duruşumuzdan taviz vermeden, bizim gibi düşünen dostlarımızın da desteği ile kuruculuğunda yer aldığım partimizde, yeniden seçilerek Merkez İlçe Başkanı olmanın gurur ve mutluluğu içindeyim. Bugün gerçekleştirdiğimiz kongrede güven tazelemem de bana destek olan tüm büyüklerime ve kardeşlerime teşekkür ediyorum.Milletimizin İYİ Partimize olan ihtiyacı her gün daha fazla artmakta, bizimde milletimize olan yükümlülüklerimiz çoğalmaktadır. Bizler İYİ Partimizin, İYİ kadroları olarak, milletimizin ümidi-umudu olmaya devam edeceğiz'' sözlerine yer verdi.   Kongreye, İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, Kırşehir Belediye Başkan Yardımcıları Asaf Kayaoğlu ve Nuri Araz, ilçe başkanları ile partililer katıldı.    
İYİ Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanlığının 3. Olağan Kongresinde mevcut başkan Zafer Satılmış güven tazeledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.