İYİ Parti Kırşehir Teşkilatında Nöbet Değişimi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2019 - 22:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İYİ Parti Kırşehir Teşkilatında Nöbet Değişimi

İYİ Parti Kırşehir Gençlik Kolları Başkanlığına Ender Yasin Bahadır getirildi. İYİ Parti İl Bşakanlığında düzenlenen basın toplantısıyla Gençlik Kolları Eski Başkanı Çağatay Dağıstan özel durumları nedeniyle ve daha verimli olabilecek kişilerin önünü açabilmek adına Gençlik kolları başkanlığını Ender Yasin Bahadır'a devretti.Devir töreninde konuşan Bahadır ,''Öncelikle beni bu göreve layık gören sayın İl Başkanım sayın Müfit Göçen beyefenedi , merkez ilçe başkanım Yaşar Nuransoy Beyefendiye çok teşekkür ederim ve siz partimizin değerli yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.İYİ Parti Kırşehir Gençlik Kolları Başkanı olarak bu dakikadan itibaren benimle beraber yola çıkan arkadaşlarla birlikte Kırşehir'de İYİ Gençliğin örnek bir teşkilat olması için elimizden geleni yapacağız.'' açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Kırşehir Gençlik Kolları Başkanlığına Ender Yasin Bahadır getirildi.

İYİ Parti İl Bşakanlığında düzenlenen basın toplantısıyla Gençlik Kolları Eski Başkanı Çağatay Dağıstan özel durumları nedeniyle ve daha verimli olabilecek kişilerin önünü açabilmek adına Gençlik kolları başkanlığını Ender Yasin Bahadır'a devretti.Devir töreninde konuşan Bahadır ,''Öncelikle beni bu göreve layık gören sayın İl Başkanım sayın Müfit Göçen beyefenedi , merkez ilçe başkanım Yaşar Nuransoy Beyefendiye çok teşekkür ederim ve siz partimizin değerli yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.İYİ Parti Kırşehir Gençlik Kolları Başkanı olarak bu dakikadan itibaren benimle beraber yola çıkan arkadaşlarla birlikte Kırşehir'de İYİ Gençliğin örnek bir teşkilat olması için elimizden geleni yapacağız.'' açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.