İYİ Parti Kırşehir İl Teşkilatı Doğu Türkistan İçin Cacabey'e İniyor

GÜNDEM 12.05.2021 - 21:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İYİ Parti Kırşehir İl Teşkilatı Doğu Türkistan İçin Cacabey'e İniyor

İYİ Parti Kırşehir İl Başkanlığı Çin Zulmü altındaki Doğu Türkistan'a destek için Cacabey meydanına iniyor.

Doğu Türkistan'da milyonlarca Uygur Türkü'nü kamplara hapseden ve soykırım politikası yürüten Çin yönetimine tepki için Kırşehir İYİ Parti İl Teşkilatı tarafından,  Doğu Türkistan Milli Meclisi Başkanı Seyit Tümtürk'ün de katılımlarıyla araç konvoyu ve basın açıklaması yapılacağı açıklandı.   İYİ Parti İl Teşkilatı tarafından İl Başkanı Müfit Göçen imzası ile Kırşehir Valiliği'ne sunulan dilekçede , '' 14 Mayıs 2021 Cuma günü saat 20:00'de başlayarak 22:00'de bitecek şekilde , Doğu Türkistan'da zulme uğrayan Uygur Türkü soydaşlarımıza destek olmak ve seslerini duyurmak amacıyla Cacabey Meydanında basın açıklaması yapmak ve akabinde Ankara Caddesi , Terme Caddesi ve Lise Caddesi güzergahlarında araç konvoyu yaparak, bir nebze olsa da soydaşlarımızın seslerini duyurmak için Doğu Türkistan'a destek programı düzenlemek istiyoruz.'' denildi.   Söz konusu program için Kırşehir Valiliği'nin de izin verdiği öğrenildi.Program ile ilgili detayların daha sonra İYİ Parti il teşkilatından açıklanacağı belirtildi.
İYİ Parti Kırşehir İl Başkanlığı Çin Zulmü altındaki Doğu Türkistan'a destek için Cacabey meydanına iniyor.

Doğu Türkistan'da milyonlarca Uygur Türkü'nü kamplara hapseden ve soykırım politikası yürüten Çin yönetimine tepki için Kırşehir İYİ Parti İl Teşkilatı tarafından,  Doğu Türkistan Milli Meclisi Başkanı Seyit Tümtürk'ün de katılımlarıyla araç konvoyu ve basın açıklaması yapılacağı açıklandı.

 

İYİ Parti İl Teşkilatı tarafından İl Başkanı Müfit Göçen imzası ile Kırşehir Valiliği'ne sunulan dilekçede , '' 14 Mayıs 2021 Cuma günü saat 20:00'de başlayarak 22:00'de bitecek şekilde , Doğu Türkistan'da zulme uğrayan Uygur Türkü soydaşlarımıza destek olmak ve seslerini duyurmak amacıyla Cacabey Meydanında basın açıklaması yapmak ve akabinde Ankara Caddesi , Terme Caddesi ve Lise Caddesi güzergahlarında araç konvoyu yaparak, bir nebze olsa da soydaşlarımızın seslerini duyurmak için Doğu Türkistan'a destek programı düzenlemek istiyoruz.'' denildi.

 

Söz konusu program için Kırşehir Valiliği'nin de izin verdiği öğrenildi.Program ile ilgili detayların daha sonra İYİ Parti il teşkilatından açıklanacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.