İYİ Parti İl Başkanı Göçen'den Yaşar Bahçeci Eleştirisi

GÜNDEM 30.12.2020 - 13:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İYİ Parti İl Başkanı Göçen'den Yaşar Bahçeci Eleştirisi

İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen AKP'li Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci döneminde ''Ulaşım Master Planı'' dahilinde yapılan EDS sistemi ile ilgili eleştiride bulundu.

Sosyal medya hesabından Ankara Caddesindeki trafik keşmekeşini görüntüleyen ve paylaşan Göçen , ''Kırşehir'i Avrupai trafik sistemine kavuşturuyoruz diye övündükleri, çok büyük para harcayarak yapılan trafik planlaması ve bugünkü Kırşehir'i getirdiği hem trafik hemde mali çıkmaz. Türkiye'yide de, Kırşehir'i de çıkmaza sokan AKP politikası bu herhalde !'' yorumunda bulundu.     30 MİLYON TL'YE TÜRK TELEKOM TARAFINDAN YAPILDI   Yaşar Bahçeci döneminde alt yapı ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ''Kırşehir'in trafik sorununu çözecek'' sloganıyla duyurulan ''Ulaşım Masker Planı'' nın en önemli kısmı ise EDS sistemi oldu.Türk Telekom tarafından 30 Milyon TL karşılığında yapılan sistem ile birlikte şehir içinde bulunan cadde ve bulvarlarda oluşturulan yeni park alanlarına kameralar yerleştirildi.Proje ile birlikte aracını park eden sürücülere belli bir süre aralığından sonra kameralar aracılığıyla ''ceza'' yazılak.Kırşehir Emniyet Müdürlüğünde bulunan merkezden yönetilecek sistemin bedelinin ise AKP döneminde ödenmediği ortaya çıktı.  
İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen AKP'li Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci döneminde ''Ulaşım Master Planı'' dahilinde yapılan EDS sistemi ile ilgili eleştiride bulundu.

Sosyal medya hesabından Ankara Caddesindeki trafik keşmekeşini görüntüleyen ve paylaşan Göçen , ''Kırşehir'i Avrupai trafik sistemine kavuşturuyoruz diye övündükleri, çok büyük para harcayarak yapılan trafik planlaması ve bugünkü Kırşehir'i getirdiği hem trafik hemde mali çıkmaz. Türkiye'yide de, Kırşehir'i de çıkmaza sokan AKP politikası bu herhalde !'' yorumunda bulundu.

 

 

30 MİLYON TL'YE TÜRK TELEKOM TARAFINDAN YAPILDI

 

Yaşar Bahçeci döneminde alt yapı ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ''Kırşehir'in trafik sorununu çözecek'' sloganıyla duyurulan ''Ulaşım Masker Planı'' nın en önemli kısmı ise EDS sistemi oldu.Türk Telekom tarafından 30 Milyon TL karşılığında yapılan sistem ile birlikte şehir içinde bulunan cadde ve bulvarlarda oluşturulan yeni park alanlarına kameralar yerleştirildi.Proje ile birlikte aracını park eden sürücülere belli bir süre aralığından sonra kameralar aracılığıyla ''ceza'' yazılak.Kırşehir Emniyet Müdürlüğünde bulunan merkezden yönetilecek sistemin bedelinin ise AKP döneminde ödenmediği ortaya çıktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.