İYİ Parti'de Seçimin Galibi Belli Oldu

SİYASET 08.01.2023 - 18:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İYİ Parti'de Seçimin Galibi Belli Oldu

İYİ Parti Kırşehir İl Başkanlığı'nın 3. olağan kongresinde Müfit Göçen güven tazeledi.

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Kongrenin Divan Başkanlığı'nı İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu yaptı.Mevcut başkan Müfit Göçen ile Mustafa Oklaz'ın yarıştığı seçimde 472 delege oy kullandı. Göçen 381 oy alarak yeniden İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı seçildi. Oklaz ise 91 oy aldı. Güven tazeleyen Göçen, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, 2023 seçimlerinde başarılı olup Kırşehir'den milletvekili çıkararak oylarını arttırmak istediklerini, bunun için çok fazla çalışacaklarını söyledi. Kongreye, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan,  İYİ Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, Kırşehir Belediye Başkan Yardımcıları Asaf Kayaoğlu, Nuri Araz ve Tuncay Polat, ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.
İYİ Parti Kırşehir İl Başkanlığı'nın 3. olağan kongresinde Müfit Göçen güven tazeledi.

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Kongrenin Divan Başkanlığı'nı İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu yaptı.Mevcut başkan Müfit Göçen ile Mustafa Oklaz'ın yarıştığı seçimde 472 delege oy kullandı.

Göçen 381 oy alarak yeniden İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı seçildi. Oklaz ise 91 oy aldı.

Güven tazeleyen Göçen, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, 2023 seçimlerinde başarılı olup Kırşehir'den milletvekili çıkararak oylarını arttırmak istediklerini, bunun için çok fazla çalışacaklarını söyledi.

Kongreye, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan,  İYİ Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, Kırşehir Belediye Başkan Yardımcıları Asaf Kayaoğlu, Nuri Araz ve Tuncay Polat, ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.