İYİ Parti Beldelerde Teşkilatlanıyor

SİYASET 18.08.2021 - 12:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İYİ Parti Beldelerde Teşkilatlanıyor

Daha önce Özbağ Beldesi'nde temsilcilik açan İYİ Parti Kırşehir İl Teşkilatı bu kez de Kurancılı Beldesi'nde teşkilat açılışı gerçekleştirdi.

İyi Parti Kurancılı Belde teşkilatı açılışı Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan'ın katılımı ile gerçekleştirildi.Açılış törenine İYİ Parti Kurucular üyesi Fuat Yıldırım, Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen,Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu,,Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, Niğde Merkez İlçe Başkanı Selçuk Demir de     Açılışta konuşma yapan Kırşehir İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen , '' Kırşehir'de ve ülkemizin her yerinde teşkilatlanmayı artırararak bağlı bulunan yerin sorunlarını daha iyi tespit etmeyi ve çözmeyi amaçlıyoruz.Partimiz büyümeye, oy potansileyini artırmaya devam ediyor.Biz sorun yaratanların karşısında, dertleri çzömeye, verilen sözün arkasında durmaya, milletimiz ve devletimiz her şeyin iyi olması için ihtiyaçtan dolayı kurulan bir partiyiz.Bugün söylediğimizin arkasıda duracağız.Birileri gibi söylediklerini yarın unutan, inkar eden zayıf insanlardan olmayacağız.'' şeklinde konuştu.     Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan ise yaptığı konuşmada  ''Biz bu sorunları çözeceğiz, eğer başarılı olamazsak biz de gideriz.Tarım dediler çiftçimizi dışlayıp Mısır'ın, Suriye'nin çiftçisini desteklediler.Savaş var denilen Suriye'den arpa aldık.Bu nasıl iştir ? Milli servetimizi heba ettiler.Beş müteahhidin affedilen vergileri çiftçiye yardım olarak verilse çiftçi başına 30 bin TL hibe verilebilirdi.Neden kimi çiftçi yoklukla, kimisi icra ile uğraşırken bir kaç kişiye bu imkanlar sağlanıyor.'' ifadelerini kullandı.      
Daha önce Özbağ Beldesi'nde temsilcilik açan İYİ Parti Kırşehir İl Teşkilatı bu kez de Kurancılı Beldesi'nde teşkilat açılışı gerçekleştirdi.

İyi Parti Kurancılı Belde teşkilatı açılışı Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan'ın katılımı ile gerçekleştirildi.Açılış törenine İYİ Parti Kurucular üyesi Fuat Yıldırım, Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen,Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu,,Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, Niğde Merkez İlçe Başkanı Selçuk Demir de

 

 

Açılışta konuşma yapan Kırşehir İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen , '' Kırşehir'de ve ülkemizin her yerinde teşkilatlanmayı artırararak bağlı bulunan yerin sorunlarını daha iyi tespit etmeyi ve çözmeyi amaçlıyoruz.Partimiz büyümeye, oy potansileyini artırmaya devam ediyor.Biz sorun yaratanların karşısında, dertleri çzömeye, verilen sözün arkasında durmaya, milletimiz ve devletimiz her şeyin iyi olması için ihtiyaçtan dolayı kurulan bir partiyiz.Bugün söylediğimizin arkasıda duracağız.Birileri gibi söylediklerini yarın unutan, inkar eden zayıf insanlardan olmayacağız.'' şeklinde konuştu.

 

 

Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan ise yaptığı konuşmada  ''Biz bu sorunları çözeceğiz, eğer başarılı olamazsak biz de gideriz.Tarım dediler çiftçimizi dışlayıp Mısır'ın, Suriye'nin çiftçisini desteklediler.Savaş var denilen Suriye'den arpa aldık.Bu nasıl iştir ? Milli servetimizi heba ettiler.Beş müteahhidin affedilen vergileri çiftçiye yardım olarak verilse çiftçi başına 30 bin TL hibe verilebilirdi.Neden kimi çiftçi yoklukla, kimisi icra ile uğraşırken bir kaç kişiye bu imkanlar sağlanıyor.'' ifadelerini kullandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.