İstiklal Marşımızın Kabülünün 100. Yılı Kırşehir'de Kahramanlık Türküleriyle Kutlandı

KÜLTÜR 13.03.2021 - 17:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İstiklal Marşımızın Kabülünün 100. Yılı Kırşehir'de Kahramanlık Türküleriyle Kutlandı

Kırşehir Belediyesi tarafından Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinliği düzenlendi.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile Başkan Yardımcıları ve çeşitli kurum temsilcilerinin katıldığı etkinlikte milletimizin emperyalizme karşı verdiği kurtuluş mücadelesi ile ilgili şiirler ve türkülere yer verildi.      Şair Mehmet Hacıismailoğlu’nun şiirler okuduğu ve sanatçı İdris Altuner’in kahramanlık türküleri söylediği etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ‘’Emperyalizme karşı millet olarak o zor şartlarda inanç ve kararlılıkla verilmiş olan bağımsızlık mücadelemizin simgesi olan İstiklal Marşımız’ın kabulünün 100. Yılı dolayısıyla başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyoruz. Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.’’ dedi.      
Kırşehir Belediyesi tarafından Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinliği düzenlendi.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile Başkan Yardımcıları ve çeşitli kurum temsilcilerinin katıldığı etkinlikte milletimizin emperyalizme karşı verdiği kurtuluş mücadelesi ile ilgili şiirler ve türkülere yer verildi.

 

 

 Şair Mehmet Hacıismailoğlu’nun şiirler okuduğu ve sanatçı İdris Altuner’in kahramanlık türküleri söylediği etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ‘’Emperyalizme karşı millet olarak o zor şartlarda inanç ve kararlılıkla verilmiş olan bağımsızlık mücadelemizin simgesi olan İstiklal Marşımız’ın kabulünün 100. Yılı dolayısıyla başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyoruz. Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.’’ dedi.

 

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.