İşte Kırşehirlinin İstediği Milletvekili Profili

SİYASET 23.02.2023 - 12:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İşte Kırşehirlinin İstediği Milletvekili Profili

Sosyal medya hesaplarımız üzerinden, '' Kırşehir'in Nasıl Milletvekillerine İhtiyacı Olduğunu Düşünüyorsunuz ?'' diye sorduk.Kırşehirli vatandaşlar, bu soruya çok sayıda cevap verdi.Kırşehir Milletvekili nasıl olmalı sorumuza verilen cevaplardan bazılarını sizler için derledik.

Bugüne kadar gelen modellerden değil Kırşehir için hizmet edecek adam gibi adamlara ihtiyaç var.   meclis kürsüsünde ses getirecek mıy mıy hım kım konuşmayacak...İş aşkı olacak yatırım getirecek, gidip diyalog kuracak,cebini düşünmeyecek...   Milletin derdini kendi derdi görüp mucadele edecek, evvela kurumlarda milletine sahip çıkacak kurumların milleti ezmesine izin vermeyecek.En az haftada 1 gün Kırşehir'de merkezde halkı dinleyecek ayrım yapmayaca. Seçim sonrası herkee eşit davranacak, garibi fakiri kollayacak, aldığı nefesi kendinden saymayan alçak gönüllü bir insan evladı lazım.   Seçmenini azarlamayan, cebini düşünmeyen, çalışkan tuttuğunu koparan biri olmalıdır.   Kırsehir'e boş vaatler vermeyecek milletvekili lazım; sözünun eri ,seçim zamanı ağam paşam deyip seçimden sonra ben sizi tanımıyorum demeyecek milletvekili lazım.   Adam gibi adam, haram yemeyecek, dürüst olacak, koltuk bozmayacak; Kemal Sunal gibi bir adama ihtiyaç var yoksa bu memlekete hizmet gelmez.   Memleketinin vekili olmalı, partisinin mahkumu olmayan.   Seçimden seçime kapımıza gelen değil Kırşehir'i büyüten geliştiren birileri olsun.   Kırşehir sevdalısı bir vekil ihtiyacı var, yani yatırımcı vekil lazım Kırşehir’e.   Kırşehir'e ve Kırşehir'in varlığına sahip çıkacak biri, çalıp çırpmadan Kırşehir'e hizmet edecek, bir çivi çakacak, bol bol inşaat ile değil Kırşehir ile meşgul olacaak..   Öncelikle Kırşehirli olacak.Halkın gönlünde taht kuran halkının hizmetine girmiş birisi olan Kırşehir'den kopmayan çalışkan dürüst ahlaklı bir vekil olmalı.   Kırşehir'e bütçeden daha fazla yatırım payı koparabilecek, turizm merkezleri oluşturabilecek, demir ve hava yolları planlanırken bunlara ilimizi de dahil edebilecek potansiyele sahip bir vekil adayı istiyoruz.    Çağı takip eden, partisini değil milletini düşünen, sorunların çözümü için emek veren, lafı değil icraatı bol olan, devletine bağlı biri olmalı.   Kırşehir Milliyetçisi olsun. Kırşehir'e geleblicek tüm yatırımları getirebilecek biri olsun.   Memleketini seven mecliste uyumayıp Kırşehir için yatırım gelmesini sağlayan , Kırşehir'den göçü önleyebilecek, vizyonlu çalışkan bir vekil istiyoruz. Termal suyumuzu, tarihi camilerimizi, Ahiliğimizi öne çıkaran bir vekil istiyoruz.    Memleketimize sahip çıksın,  iş sahası tren yolu hava limanı yapsın. Vatandaşın sıkıntısını gidersin, memleketimizin ekonomisini yükseltsin biz vatandaşları memnun etsin yeter.   Başta Kırşehir'i sevecek, Kırşehirlinin işi düşünce a parti b parti demiyecek, gençlerin elinden tutacak, emmimin oğlu dayımın oğlu demiyecek,  Kırşehirimin sorunlarını çözecek, saygılı ve seviyeli olmalı.    Hani diyorlar ya ; vatanı okumuş değil cahil insanlar kurtardı diye. Öyle biri olsun ki çalmayı çırpmayı bilmeden Kırşehir için her ortamda birşey istesin alsın.        
Sosyal medya hesaplarımız üzerinden, '' Kırşehir'in Nasıl Milletvekillerine İhtiyacı Olduğunu Düşünüyorsunuz ?'' diye sorduk.Kırşehirli vatandaşlar, bu soruya çok sayıda cevap verdi.Kırşehir Milletvekili nasıl olmalı sorumuza verilen cevaplardan bazılarını sizler için derledik.

Bugüne kadar gelen modellerden değil Kırşehir için hizmet edecek adam gibi adamlara ihtiyaç var.

 

meclis kürsüsünde ses getirecek mıy mıy hım kım konuşmayacak...İş aşkı olacak yatırım getirecek, gidip diyalog kuracak,cebini düşünmeyecek...

 

Milletin derdini kendi derdi görüp mucadele edecek, evvela kurumlarda milletine sahip çıkacak kurumların milleti ezmesine izin vermeyecek.En az haftada 1 gün Kırşehir'de merkezde halkı dinleyecek ayrım yapmayaca. Seçim sonrası herkee eşit davranacak, garibi fakiri kollayacak, aldığı nefesi kendinden saymayan alçak gönüllü bir insan evladı lazım.

 

Seçmenini azarlamayan, cebini düşünmeyen, çalışkan tuttuğunu koparan biri olmalıdır.

 

Kırsehir'e boş vaatler vermeyecek milletvekili lazım; sözünun eri ,seçim zamanı ağam paşam deyip seçimden sonra ben sizi tanımıyorum demeyecek milletvekili lazım.

 

Adam gibi adam, haram yemeyecek, dürüst olacak, koltuk bozmayacak; Kemal Sunal gibi bir adama ihtiyaç var yoksa bu memlekete hizmet gelmez.

 

Memleketinin vekili olmalı, partisinin mahkumu olmayan.

 

Seçimden seçime kapımıza gelen değil Kırşehir'i büyüten geliştiren birileri olsun.

 

Kırşehir sevdalısı bir vekil ihtiyacı var, yani yatırımcı vekil lazım Kırşehir’e.

 

Kırşehir'e ve Kırşehir'in varlığına sahip çıkacak biri, çalıp çırpmadan Kırşehir'e hizmet edecek, bir çivi çakacak, bol bol inşaat ile değil Kırşehir ile meşgul olacaak..

 

Öncelikle Kırşehirli olacak.Halkın gönlünde taht kuran halkının hizmetine girmiş birisi olan Kırşehir'den kopmayan çalışkan dürüst ahlaklı bir vekil olmalı.

 

Kırşehir'e bütçeden daha fazla yatırım payı koparabilecek, turizm merkezleri oluşturabilecek, demir ve hava yolları planlanırken bunlara ilimizi de dahil edebilecek potansiyele sahip bir vekil adayı istiyoruz. 

 

Çağı takip eden, partisini değil milletini düşünen, sorunların çözümü için emek veren, lafı değil icraatı bol olan, devletine bağlı biri olmalı.

 

Kırşehir Milliyetçisi olsun. Kırşehir'e geleblicek tüm yatırımları getirebilecek biri olsun.

 

Memleketini seven mecliste uyumayıp Kırşehir için yatırım gelmesini sağlayan , Kırşehir'den göçü önleyebilecek, vizyonlu çalışkan bir vekil istiyoruz. Termal suyumuzu, tarihi camilerimizi, Ahiliğimizi öne çıkaran bir vekil istiyoruz. 

 

Memleketimize sahip çıksın,  iş sahası tren yolu hava limanı yapsın. Vatandaşın sıkıntısını gidersin, memleketimizin ekonomisini yükseltsin biz vatandaşları memnun etsin yeter.

 

Başta Kırşehir'i sevecek, Kırşehirlinin işi düşünce a parti b parti demiyecek, gençlerin elinden tutacak, emmimin oğlu dayımın oğlu demiyecek,  Kırşehirimin sorunlarını çözecek, saygılı ve seviyeli olmalı. 

 

Hani diyorlar ya ; vatanı okumuş değil cahil insanlar kurtardı diye. Öyle biri olsun ki çalmayı çırpmayı bilmeden Kırşehir için her ortamda birşey istesin alsın.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.