İşte Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi Yeni Başkanı !

DİĞER 27.02.2017 - 20:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İşte Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi Yeni Başkanı !

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu yeni bir kararname yayımladı. Kararname ile 454 hakim ve savcının yeri değiştirildi. Ayrıca Yargıtay'a 100 tetkik hakim görevlendirildi.   Daha önce FETÖ davası sırasında görevden alınan ve daha sonra da FETÖ'den tutuklanan Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi Eski Başkanı Fatih Mehmet Aksoy'un yerine Bolvadin Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu  atandı.Yine Bolvadin'de görevli, Hüseyin Sabuncuoğlu'nun eşi Sulh Ceza Hakimi  Aslıhan Sabuncoğlu'da Kırşehir Adliyesi'ne hakim olarak atandı.Yine aynı kararnameyle Aksaray Cumhuriyet Savcısı Mustafa Karabakla Kırşehir'e atandı.Mucur Adliyesi'nde görevli hakim Emel Dulkadir ise Varto'ya atandı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu yeni bir kararname yayımladı. Kararname ile 454 hakim ve savcının yeri değiştirildi. Ayrıca Yargıtay'a 100 tetkik hakim görevlendirildi.

 

Daha önce FETÖ davası sırasında görevden alınan ve daha sonra da FETÖ'den tutuklanan Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi Eski Başkanı Fatih Mehmet Aksoy'un yerine Bolvadin Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu  atandı.Yine Bolvadin'de görevli, Hüseyin Sabuncuoğlu'nun eşi Sulh Ceza Hakimi  Aslıhan Sabuncoğlu'da Kırşehir Adliyesi'ne hakim olarak atandı.Yine aynı kararnameyle Aksaray Cumhuriyet Savcısı Mustafa Karabakla Kırşehir'e atandı.Mucur Adliyesi'nde görevli hakim Emel Dulkadir ise Varto'ya atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.