İşte Atatürk Düşmanı Mustafa Armağan'ın Gerçek Yüzü

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2017 - 17:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İşte Atatürk Düşmanı Mustafa Armağan'ın Gerçek Yüzü

FETÖ terör örgütüne ardı ardına ağır darbeler indirilmeye devam ederken, örgüt Türk Devleti'ni yok etme, Mustafa Kemal Atatürk'ü lekeleme görevlerine devam ediyor. TVNet'te yayımlanan "Derin Tarih" isimli programda Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi kızı Afet İnan hakkında skandal sözlere imza atıldı. “Derin Tarih” dergisinin Latife Hanım konulu bu ay ki sayısının işlendiği "Latife Hanım Çankaya'nın ikinci first lady'si miydi" sunuşuyla hazırlanan programda, Afet İnan Çankaya'nın ''Nikahsız First Lady'si'' olarak gösterildi. Yanlız bilinmelidir ki, bu tür saldırılar Mustafa Kemal Atatürk'ü daha da yüceltecektir.Atatürk'e yapılan bu hakaretler karşılığını bulmalıdır.O yüzden Cumhuriyet savcılarını göreve çağırıyoruz. Daha önce FETÖ ile birçok bağlantısı bulunan hatta fetö lider fethullan gülen hakkında kitap dahi yazan Mustafa Armağan, üzerine aldığı görevi yürütmeye devam ediyor. Peki kim bu Mustafa Armağan ? İşte Mustafa Armağan ve FETÖ Bağlantıları :  Armağan 1995 yılında Cemaat'in gazetesi Zaman'da köşe yazmaya başladı. Zaman'a kayyum atanmasından sonra bile yazıları Ekim 2015'e kadar devam etti. Yani, 17 – 25 Aralık operasyonlarının 2 yıl sonrasına kadar... 10 yıllık Cemaat yazarlığı dışında uzun süre Cemaat'in TV kanalı olan Mehtap TV'de “Tarih Aynası” adlı programı yaptı. Fethullah Gülen'in onursal başkanı olduğu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’nda yayın bölümü yöneticiliği görevini üstlendi. 2000-2002 yılları arasında, yine Cemaat'in hazırladığı "DA" (Diyalog Avrasya) dergisinin genel yayın yönetmenliğini yaptı. Cemaat'in düzenlediği Abant Platformu toplantılarının "seçkin" katılımcılarındandı ve neredeyse tüm Abant Toplantıları'na katıldı. GÜLEN'İ ÖVEN KİTAPLAR YAZDI   Bugünlerde hiç sözünü etmediği Fethullah Gülen'le ilgili, Armağan bir de övgü dolu kitaplar kaleme aldı. Cemaat'in önemli yazarlarından biri olan Ali Ünal ile birlikte 1999 yılında "Medya Aynasında Fethullah Gülen (Kozadan Kelebeğe)" adlı kitabı hazırladı. Kitap, yine Cemaat'in kurduğu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı tarafından basıldı. 2000 yılında ise bu kez, Gülen için yazılan yazıların derlendiği "Diyaloğa Adanmış Hayat" kitabını hazırladı. Bu kitap da yine Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı tarafından basıldı.
FETÖ terör örgütüne ardı ardına ağır darbeler indirilmeye devam ederken, örgüt Türk Devleti'ni yok etme, Mustafa Kemal Atatürk'ü lekeleme görevlerine devam ediyor.

TVNet'te yayımlanan "Derin Tarih" isimli programda Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi kızı Afet İnan hakkında skandal sözlere imza atıldı. “Derin Tarih” dergisinin Latife Hanım konulu bu ay ki sayısının işlendiği "Latife Hanım Çankaya'nın ikinci first lady'si miydi" sunuşuyla hazırlanan programda, Afet İnan Çankaya'nın ''Nikahsız First Lady'si'' olarak gösterildi. Yanlız bilinmelidir ki, bu tür saldırılar Mustafa Kemal Atatürk'ü daha da yüceltecektir.Atatürk'e yapılan bu hakaretler karşılığını bulmalıdır.O yüzden Cumhuriyet savcılarını göreve çağırıyoruz. Daha önce FETÖ ile birçok bağlantısı bulunan hatta fetö lider fethullan gülen hakkında kitap dahi yazan Mustafa Armağan, üzerine aldığı görevi yürütmeye devam ediyor. Peki kim bu Mustafa Armağan ? İşte Mustafa Armağan ve FETÖ Bağlantıları :  Armağan 1995 yılında Cemaat'in gazetesi Zaman'da köşe yazmaya başladı. Zaman'a kayyum atanmasından sonra bile yazıları Ekim 2015'e kadar devam etti. Yani, 17 – 25 Aralık operasyonlarının 2 yıl sonrasına kadar...

10 yıllık Cemaat yazarlığı dışında uzun süre Cemaat'in TV kanalı olan Mehtap TV'de “Tarih Aynası” adlı programı yaptı. Fethullah Gülen'in onursal başkanı olduğu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’nda yayın bölümü yöneticiliği görevini üstlendi. 2000-2002 yılları arasında, yine Cemaat'in hazırladığı "DA" (Diyalog Avrasya) dergisinin genel yayın yönetmenliğini yaptı. Cemaat'in düzenlediği Abant Platformu toplantılarının "seçkin" katılımcılarındandı ve neredeyse tüm Abant Toplantıları'na katıldı. GÜLEN'İ ÖVEN KİTAPLAR YAZDI   Bugünlerde hiç sözünü etmediği Fethullah Gülen'le ilgili, Armağan bir de övgü dolu kitaplar kaleme aldı. Cemaat'in önemli yazarlarından biri olan Ali Ünal ile birlikte 1999 yılında "Medya Aynasında Fethullah Gülen (Kozadan Kelebeğe)" adlı kitabı hazırladı. Kitap, yine Cemaat'in kurduğu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı tarafından basıldı. 2000 yılında ise bu kez, Gülen için yazılan yazıların derlendiği "Diyaloğa Adanmış Hayat" kitabını hazırladı. Bu kitap da yine Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı tarafından basıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.