İşte Ak Parti'nin Kırşehir'deki Belediye Başkan Adayları

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2019 - 21:25, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İşte Ak Parti'nin Kırşehir'deki Belediye Başkan Adayları

Kırşehir Belediye Başkan adaylarının açıklanmasının ardından gözler ilçelere çevrildi. Ak Parti , Kırşehir Belediye Başkan adaylığı dışında herhangi bir adaylık açıklaması yapmadı.Cumhur ittifakının yerel seçimlerde 30 büyükşehir üzerinde yoğunlaşacağını açıklamasının ardından Kırşehir'de AK Parti ve MHP arasında olası bir ittifak durumu da ortadan kalktı. İSİMLER SIZDIRILDI Edinilen bilgiye Salı günü Ak Parti bütün belediye başkan adaylarını açıklayacak.Bununla birlikte Kaman , Mucur , Çiçekdağı , Akpınar , Boztepe ve Akçakent Belediye başkan adayları da açıklanacak.Açıklamadan önce söz konusu ilçe belediye başkan adayları ile ilgili bir listeye ulaşıldı. Buna Göre ; Kaman : Necati Çolak Mucur : Atılgan Yılmaz Çiçekdağı : Hasan Hakanoğlu Akpınar : Mustafa Karahan Akçakent : Yılmaz Kılınç Boztepe : Ramazan Aydın

Kırşehir Belediye Başkan adaylarının açıklanmasının ardından gözler ilçelere çevrildi.

Ak Parti , Kırşehir Belediye Başkan adaylığı dışında herhangi bir adaylık açıklaması yapmadı.Cumhur ittifakının yerel seçimlerde 30 büyükşehir üzerinde yoğunlaşacağını açıklamasının ardından Kırşehir'de AK Parti ve MHP arasında olası bir ittifak durumu da ortadan kalktı.

İSİMLER SIZDIRILDI

Edinilen bilgiye Salı günü Ak Parti bütün belediye başkan adaylarını açıklayacak.Bununla birlikte Kaman , Mucur , Çiçekdağı , Akpınar , Boztepe ve Akçakent Belediye başkan adayları da açıklanacak.Açıklamadan önce söz konusu ilçe belediye başkan adayları ile ilgili bir listeye ulaşıldı.

Buna Göre ;

Kaman : Necati Çolak

Mucur : Atılgan Yılmaz

Çiçekdağı : Hasan Hakanoğlu

Akpınar : Mustafa Karahan

Akçakent : Yılmaz Kılınç

Boztepe : Ramazan Aydın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.