İstanbul'dan Kaçış Kırşehir'de Böyle Görüntülendi

YAŞAM 29.04.2021 - 19:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İstanbul'dan Kaçış Kırşehir'de Böyle Görüntülendi

''Tam kapanma'' öncesi İstanbul ve Ankara'dan il dışına çıkmak isteyenler yollara döküldü.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 9 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasında  ''tam kapanma'' kararı alınmıştı.Kararın uygulamaya konulmasına 1 gün kala İstanbul ve Ankara dışına çıkmak isteyenler de yollara döküldü.İstanbul ile Anadolu'yu birbirine bağlayan TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişi Ankara yönünde, tam kapanma öncesi yoğun araç trafiği oluştu.     Bir diğer trafik yoğunluğu ise Batı ile Doğu arasındaki en önemli geçiş noktası olan Kırşehir oldu.Ankara-Kayseri karayolu üzerinde bulunan Kırşehir'de gün içinde Kayseri yönünde trafik yoğunluğu had safhaya çıktı.İstanbul ve Ankara plakalı çok sayıda araç trafik ışıkları önünde uzun kuyruklar oluşturdu.     Normal dönemlerde günlük 15 bin aracın geçiş yaptığı karayolunun Ankara istikametinin boş olduğu ancak Kayseri istikametinin oldukça yoğun olduğu gözlendi.Yoğunluğa rağmen herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı.
''Tam kapanma'' öncesi İstanbul ve Ankara'dan il dışına çıkmak isteyenler yollara döküldü.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 9 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasında  ''tam kapanma'' kararı alınmıştı.Kararın uygulamaya konulmasına 1 gün kala İstanbul ve Ankara dışına çıkmak isteyenler de yollara döküldü.İstanbul ile Anadolu'yu birbirine bağlayan TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişi Ankara yönünde, tam kapanma öncesi yoğun araç trafiği oluştu.

 

 

Bir diğer trafik yoğunluğu ise Batı ile Doğu arasındaki en önemli geçiş noktası olan Kırşehir oldu.Ankara-Kayseri karayolu üzerinde bulunan Kırşehir'de gün içinde Kayseri yönünde trafik yoğunluğu had safhaya çıktı.İstanbul ve Ankara plakalı çok sayıda araç trafik ışıkları önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

 

 

Normal dönemlerde günlük 15 bin aracın geçiş yaptığı karayolunun Ankara istikametinin boş olduğu ancak Kayseri istikametinin oldukça yoğun olduğu gözlendi.Yoğunluğa rağmen herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.