İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kim Olur ?

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2019 - 10:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kim Olur ?

Kırşehir'den gelen seçim sonuçlarının Türkiye ile benzerlik gösterdiği bilinen bir gerçek... 31 Mart seçimlerinden önce Kırşehir Haber Türk sosyal medya hesabı üzerinden 5 Mart tarihinde başlattığımız ''İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kim Olmalı'' anketimize 1899 kişi katılmıştı.Anketten %49 Binali Yıldırım , %51 ise Ekrem İmamoğlu çıkmıştı. 23 Haziran seçimlerinden yine yaklaşık 1 ay önce başlattığımız ve devam eden ''İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kim Olur ?'' anketine şu ana dek 2866 kişi katıldı.Katılanların %32'si Binali Yıldırım , %68'i ise Ekrem İmamoğlu dedi. Türkiye İstanbul seçimlerine kilitlendi.Bir önceki seçime göre ilgi bir hayli yoğun.Anketten çıkacak sonuç sandığa yansır mı hep birlikte göreceğiz.

Kırşehir'den gelen seçim sonuçlarının Türkiye ile benzerlik gösterdiği bilinen bir gerçek...

31 Mart seçimlerinden önce Kırşehir Haber Türk sosyal medya hesabı üzerinden 5 Mart tarihinde başlattığımız ''İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kim Olmalı'' anketimize 1899 kişi katılmıştı.Anketten %49 Binali Yıldırım , %51 ise Ekrem İmamoğlu çıkmıştı.

23 Haziran seçimlerinden yine yaklaşık 1 ay önce başlattığımız ve devam eden ''İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kim Olur ?'' anketine şu ana dek 2866 kişi katıldı.Katılanların %32'si Binali Yıldırım , %68'i ise Ekrem İmamoğlu dedi.

Türkiye İstanbul seçimlerine kilitlendi.Bir önceki seçime göre ilgi bir hayli yoğun.Anketten çıkacak sonuç sandığa yansır mı hep birlikte göreceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.