İsmail Deniz Beşiktaş'tan Gelen Formaları Öğrencilere Hediye Etti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2017 - 13:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İsmail Deniz Beşiktaş'tan Gelen Formaları Öğrencilere Hediye Etti

Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Ortaöğretim öğrencilerine spora teşvik amaçlı forma hediye etti. Belediye Başkanı Deniz, spor malzemesi taleplerini geri çevirmeyen Beşiktaş jimnastik kulübüne teşekkür ettiklerini söyledi. Başarılı öğrencileri spora teşvik ettiklerini ifade eden İlçe Belediye Başkanı İsmail Deniz, “Sağlam bir gelecek inşa etmek için nesillerimizin daha iyi ve çevik yetişmesi adına sportif faaliyetleri de önemsiyoruz. ‘Sağlam kafa Sağlam Vücutta Olur’ anlayışı ile spor malzemesi talep etmiştik. Dönüş de oldu. BJK’ne teşekkür ederiz" dedi. BJK’den gelen spor malzemeleri öğrencilere dağıtıldı.
Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Ortaöğretim öğrencilerine spora teşvik amaçlı forma hediye etti.

Belediye Başkanı Deniz, spor malzemesi taleplerini geri çevirmeyen Beşiktaş jimnastik kulübüne teşekkür ettiklerini söyledi. Başarılı öğrencileri spora teşvik ettiklerini ifade eden İlçe Belediye Başkanı İsmail Deniz, “Sağlam bir gelecek inşa etmek için nesillerimizin daha iyi ve çevik yetişmesi adına sportif faaliyetleri de önemsiyoruz. ‘Sağlam kafa Sağlam Vücutta Olur’ anlayışı ile spor malzemesi talep etmiştik. Dönüş de oldu. BJK’ne teşekkür ederiz" dedi. BJK’den gelen spor malzemeleri öğrencilere dağıtıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.