İşkur İşçi Vermedi İş Başa Düştü

YAŞAM 28.05.2020 - 23:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İşkur İşçi Vermedi İş Başa Düştü

AKP Döneminde Kırşehir Belediyesi'ne işçi desteği sağlayan İŞKUR , Belediye CHP'ye geçince işçi desteği vermedi.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da saha da çalışan işçilere yardım etti.

Ankara-Kayseri karayolu üzerindeki park ve bahçe düzenleme çalışmalarını denetleyen Ekicioğlu çim biçme makinesini alarak Park ve Bahçe Müdürlüğüne bağlı işçilere yardım etti.Kendisinin de çiftçi ve köylü bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldiğini belirten Ekicioğlu , ''Alın terinin ne olduğunu en iyi bilenlerden birisiyim çünkü ben de bugünlere çalışarak geldim.İşçilerimizin dertlerine, kederlerine, emeklerine ortak olmak da bizim asli görevimiz.'' açıklamasında bulundu.     AKP DÖNEMİNDE 540 İŞÇİ VEREN İŞKUR CHP DÖNEMİNDE VERMEDİ   2018 Yılında İŞKUR üzerinden Toplum Yararına Program kapsamında Kırşehir Belediyesi bünyesinde 540 işçinin çalıştırılmaya başlandığını belirten  Ekicioğlu, '' Bunların 470'i Park ve Bahçelerde, 70'i ise Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışıyordu.Ancak bu program bizim dönemimizde bitti.Mart ve Nisan ayında yeni işçi alımı için açıklama yapılması bekleniyordu ancak o da yapılmadı.Bu program aynı zaman da birçok vatandaşımız için de iş kapısı oluşturuyor.Yani hem bizim için hem de iş bekleyen vatandaşlarımız için önemli bir program ancak ne yazık ki İŞKUR'dan bu yıl için belediyemize herhangi bir işçi desteği verilmedi.'' ifadelerini kullandı.  
AKP Döneminde Kırşehir Belediyesi'ne işçi desteği sağlayan İŞKUR , Belediye CHP'ye geçince işçi desteği vermedi.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da saha da çalışan işçilere yardım etti.

Ankara-Kayseri karayolu üzerindeki park ve bahçe düzenleme çalışmalarını denetleyen Ekicioğlu çim biçme makinesini alarak Park ve Bahçe Müdürlüğüne bağlı işçilere yardım etti.Kendisinin de çiftçi ve köylü bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldiğini belirten Ekicioğlu , ''Alın terinin ne olduğunu en iyi bilenlerden birisiyim çünkü ben de bugünlere çalışarak geldim.İşçilerimizin dertlerine, kederlerine, emeklerine ortak olmak da bizim asli görevimiz.'' açıklamasında bulundu.

 

 

AKP DÖNEMİNDE 540 İŞÇİ VEREN İŞKUR CHP DÖNEMİNDE VERMEDİ

 

2018 Yılında İŞKUR üzerinden Toplum Yararına Program kapsamında Kırşehir Belediyesi bünyesinde 540 işçinin çalıştırılmaya başlandığını belirten  Ekicioğlu, '' Bunların 470'i Park ve Bahçelerde, 70'i ise Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışıyordu.Ancak bu program bizim dönemimizde bitti.Mart ve Nisan ayında yeni işçi alımı için açıklama yapılması bekleniyordu ancak o da yapılmadı.Bu program aynı zaman da birçok vatandaşımız için de iş kapısı oluşturuyor.Yani hem bizim için hem de iş bekleyen vatandaşlarımız için önemli bir program ancak ne yazık ki İŞKUR'dan bu yıl için belediyemize herhangi bir işçi desteği verilmedi.'' ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.