İpek Güneş Türkiye Şampiyonu Oldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2017 - 16:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İpek Güneş Türkiye Şampiyonu Oldu

Türkiye Minikler Salon Şampiyonasında mücadele eden Bayan Okçu Takımımız Minikler Türkiye Şampiyonu oldu. Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan, Türkiye Minikler Salon Şampiyonasında mücadele eden Bayan Okçu Takımımız Minikler Türkiye Şampiyonu oldu. 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında Samsun'da düzenlenen Türkiye Minikler Salon Şampiyonasında mücadele eden sporcularımızdan İpek Güneş sıralama atışlarında Türkiye'nin önde gelen okçulular kulübü sporcularını geride bırakarak Türkiye Rekoru kırarak birinci olup Altın madalyanın sahibi oldu. Şampiyonada Okçular Vafkı, Bursa Okçuluk Spor Kulübü ve Bozoklar Okçuluk Kulubü gibi Türkiye'nin önde gelen kulüplerinin sporcularını geçerek Türkiye rekoru kırıp, birinci olarak Altın madalya alan sporcumuz İpek Güneş,  madalya sıralamasında da ikinci olarak Gümüş madalyanın sahibi oldu. İpek Güneş, Betül Demirbaş ve Kübra Sariye Yavuz'dan oluşan Bayan Okçu takımımız topladığı puanlar sonunda Marmara Okçular Kulübü ve Ankara Okçular Kulübü gibi büyük kulüplerin takımlarını geride bırakıp, Minikler Salon Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olarak birincilik kupasını aldı.
Türkiye Minikler Salon Şampiyonasında mücadele eden Bayan Okçu Takımımız Minikler Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan, Türkiye Minikler Salon Şampiyonasında mücadele eden Bayan Okçu Takımımız Minikler Türkiye Şampiyonu oldu. 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında Samsun'da düzenlenen Türkiye Minikler Salon Şampiyonasında mücadele eden sporcularımızdan İpek Güneş sıralama atışlarında Türkiye'nin önde gelen okçulular kulübü sporcularını geride bırakarak Türkiye Rekoru kırarak birinci olup Altın madalyanın sahibi oldu.

Şampiyonada Okçular Vafkı, Bursa Okçuluk Spor Kulübü ve Bozoklar Okçuluk Kulubü gibi Türkiye'nin önde gelen kulüplerinin sporcularını geçerek Türkiye rekoru kırıp, birinci olarak Altın madalya alan sporcumuz İpek Güneş,  madalya sıralamasında da ikinci olarak Gümüş madalyanın sahibi oldu. İpek Güneş, Betül Demirbaş ve Kübra Sariye Yavuz'dan oluşan Bayan Okçu takımımız topladığı puanlar sonunda Marmara Okçular Kulübü ve Ankara Okçular Kulübü gibi büyük kulüplerin takımlarını geride bırakıp, Minikler Salon Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olarak birincilik kupasını aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.