Instagram Ne Zaman Açılacak

GÜNDEM 04.08.2024 - 12:57, Güncelleme: 04.08.2024 - 13:39
 

Instagram Ne Zaman Açılacak

Instagram'ın Türkiye'nin talepleri yerine getirildiği takdirde açılacağı öğrenildi.

Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) kararıyla 2 Ağustos itibarıyla Türkiye’de Instagram’a erişime kapatılmıştı. Platformun ne zaman erişime açılacağına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Platformun erişime kapatılmasının ardındından kullancılar da erişim engelinde son durumu takip ediyor. TÜRKİYE'NİN TALEPLERİ YERİNE GETİRİLENE KADAR UYGULAMA DEVAM EDECEK Konuyla ilgili Türk yetkililere ulaşan gazeteci İbrahim Haskoloğlu son durum ile ilgili bilgileri aktardı.Haskoloğlu, '' Türk yetkililer ile Instagram'ın açılması konusunu görüştüm.Instagram'ın 24-48 saat gibi bir süreliğine değil, Türkiye'nin taleplerinin karşılanması sonrası açılacağını söylediler.Instagram ile Türk yetkililer arasında görüşmeler başlamış ve devam ediyor." dedi. GÜNLÜK 1.9 MİLYAR TL CİRO KAYBI Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) kararıyla sosyal medya platformu Instagram'a erişim engeli getirilmesi e-ticarette günlük 1,9 milyar liralık kayba neden oluyor.    
Instagram'ın Türkiye'nin talepleri yerine getirildiği takdirde açılacağı öğrenildi.

Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) kararıyla 2 Ağustos itibarıyla Türkiye’de Instagram’a erişime kapatılmıştı. Platformun ne zaman erişime açılacağına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Platformun erişime kapatılmasının ardındından kullancılar da erişim engelinde son durumu takip ediyor.

TÜRKİYE'NİN TALEPLERİ YERİNE GETİRİLENE KADAR UYGULAMA DEVAM EDECEK

Konuyla ilgili Türk yetkililere ulaşan gazeteci İbrahim Haskoloğlu son durum ile ilgili bilgileri aktardı.Haskoloğlu, '' Türk yetkililer ile Instagram'ın açılması konusunu görüştüm.Instagram'ın 24-48 saat gibi bir süreliğine değil, Türkiye'nin taleplerinin karşılanması sonrası açılacağını söylediler. Instagram ile Türk yetkililer arasında görüşmeler başlamış ve devam ediyor." dedi.

GÜNLÜK 1.9 MİLYAR TL CİRO KAYBI

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) kararıyla sosyal medya platformu Instagram'a erişim engeli getirilmesi e-ticarette günlük 1,9 milyar liralık kayba neden oluyor.

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ay Yıldız Tim
(04.08.2024 18:13 - #9111)
Akepe zihniyeti, tüm sosyal medya şirketlerine bir mesaj gönderip terörü öven probaganda mesajlarına yayın yasağı getirilmesini talep ediyor... Onlar da tamam deyip bu yasağa uyuyor... Burada sorun şu: Bizim akepe zihniyeti terör deyince, sadece pkk ve fetö.yü anlıyor... Ancak, dünya; terör deyince fetö, pkk, hamas, deaş(işid)...ve bunlara benzer tüm örgütlenmeleri terör örgütü kabul ediyor... İsrail tarafından İran 'da vurulan şahsiyet, Hamas 'ın başındaki kişi... Ee, bizimkiler de hem İsrail ile ticaret yapıp hem de bunun üstünü örtmek için içerdeki yandaşlarına mesaj vermek amacıyla, Hamas liderini yok eden İsrail 'i dostlar alışverişte görsün diye kınayacaklar ve yok edilen şahsı övücü mesajlar atacaklar ya... İşte, Instagram bu tür mesajları yayınlamak istemiyor ve siliyor... Vayy, sen misin bizim içerdeki yandaşlarımıza ayar veren mesajlarımızı yayınlamayan... Sonrası malum, yasak üstüne yasak... Tabii yerseniz.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.