Genç Yaşta Kalplerine Yenik Düştüler

YAŞAM 20.09.2024 - 21:49, Güncelleme: 20.09.2024 - 21:53
 

Genç Yaşta Kalplerine Yenik Düştüler

Birisi Ankara'da diğeri Almanya'da yaşayan Kırşehirli 2 Genç kalp krizi geçirerek yaşama veda ettiler.Gençlerin acı ölümü, Kırşehir'de bulunan yakınlarını yasa boğdu.

İlk acı haber Ankara'dan geldi.Ankara'da faaliyet gösteren Anka Gross ve Altunbilekler Zincir Marketlerin sahibi Mustafa Altunbilek'in 35 yaşındaki oğu İsmail Altunbilek geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.Altunbilek'in acı haberi Ankara ve Kırşehir'deki yakınlarını yasa boğdu. İsmail Altunbilek cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı'nda toprağa verildi.   KIRŞEHİR ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI MEHMET TEKİN'İN ACI GÜNÜ Kırşehir'e bir diğer acı haber Almanya'dan geldi.Kırşehir Şoförler Odası Başkanı Mehmet Tekin'in yeğeni Nihat Tekin geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta hayata veda etti.Acı haberi Kırşehir ve Almanya'daki yakınlarını yasa boğan talihsiz gencin cenazesinin Almanya'da defnedileceği ve taziyesinin 21 Eylül Cumartesi günü 16:00'dan Pazar günü saat 16:00'ya kadar Ağalar Konağı arkasında kabul edileceği belirtildi. Kırşehir Haber Türk olarak merhumlara Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ise sabır ve baş sağlığı dileriz.      
Birisi Ankara'da diğeri Almanya'da yaşayan Kırşehirli 2 Genç kalp krizi geçirerek yaşama veda ettiler.Gençlerin acı ölümü, Kırşehir'de bulunan yakınlarını yasa boğdu.

İlk acı haber Ankara'dan geldi.Ankara'da faaliyet gösteren Anka Gross ve Altunbilekler Zincir Marketlerin sahibi Mustafa Altunbilek'in 35 yaşındaki oğu İsmail Altunbilek geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.Altunbilek'in acı haberi Ankara ve Kırşehir'deki yakınlarını yasa boğdu.

İsmail Altunbilek cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı'nda toprağa verildi.

 

KIRŞEHİR ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI MEHMET TEKİN'İN ACI GÜNÜ

Kırşehir'e bir diğer acı haber Almanya'dan geldi.Kırşehir Şoförler Odası Başkanı Mehmet Tekin'in yeğeni Nihat Tekin geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta hayata veda etti.Acı haberi Kırşehir ve Almanya'daki yakınlarını yasa boğan talihsiz gencin cenazesinin Almanya'da defnedileceği ve taziyesinin 21 Eylül Cumartesi günü 16:00'dan Pazar günü saat 16:00'ya kadar Ağalar Konağı arkasında kabul edileceği belirtildi.

Kırşehir Haber Türk olarak merhumlara Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

 

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.