Balkondan Düşmüştü, Yaşam Mücadelesini Kaybetti

YAŞAM 20.09.2024 - 13:23, Güncelleme: 20.09.2024 - 13:04
 

Balkondan Düşmüştü, Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Kırşehir'de evinin balkonundan düşerek ağır yaralanan Fevzi Ilgar, yaşam mücadelesini kaybetti.

Alınan bilgiye göre yurt dışında kalan Fevzi Ilgar bir süre önce memleketi ziyareti için Kırşehir'e geldi.Balkonda olduğu sırada dengesi bozularak 3. kattan düşen Fevzi Ilgar ağır yaralı olarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Hastanede 2 gün boyunca yaşam mücadelesi veren Ilgar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Talihsiz adamın acı haberi Avusturya ve Kırşehir'deki yakınlarını yasa boğdu. Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.
Kırşehir'de evinin balkonundan düşerek ağır yaralanan Fevzi Ilgar, yaşam mücadelesini kaybetti.

Alınan bilgiye göre yurt dışında kalan Fevzi Ilgar bir süre önce memleketi ziyareti için Kırşehir'e geldi.Balkonda olduğu sırada dengesi bozularak 3. kattan düşen Fevzi Ilgar ağır yaralı olarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Hastanede 2 gün boyunca yaşam mücadelesi veren Ilgar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Talihsiz adamın acı haberi Avusturya ve Kırşehir'deki yakınlarını yasa boğdu.

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.