Cenazesini 21 Gün Kimse Almadı

GÜNDEM 06.08.2024 - 15:45, Güncelleme: 06.08.2024 - 15:45
 

Cenazesini 21 Gün Kimse Almadı

Kırşehir'de 21 gün önce dere kenarında baza içerisinde cesedine ulaşılan İran uyruklu Milad Abolgth'in cenazesi 21 gün bekledikten sonra kimsesizler mezarlığına defnedildi.

4 kişinin göz altına alındığı ve 1 kişinin tutuklandığı olay sonrası midesinden uyuşturucu kapsülleri çıkarılan ve ön otopsisi yapılan M.A.,’nın Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi Morgunda bekletilen cesedini almaya gelen olmadı. Adli sürecin devam ettiği ve savcılık ile İran Konsolosluğu arasında  cenazenin alınması için yazışmaların sürdüğü öğrenilirken, morgda bekletilen  cenazenin üzerine de adli vaka yazıldı. Türkiye’de suç kaydının bulunmadığı polis tarafından belirlenen Milad Abolgth’nın  cenazesi Kırşehir Bahçelievler Mahallesinde bir baza içerisinde bulunmuştu.  Bazanın içerisinde battaniyeye sarılı halde bulunan erkek cesedinin midesinden 50 kapsül içerisinde ve piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan 1 kilo uyuşturucu madde çıktığı tespit edilirken, İran uyruklu uyuşturucu kuryesinin ölüm nedeninin ise midesindeki uyuşturucu maddeyi çıkarması için verilen sıvı olduğu belirlenmişti. 21 GÜN BOYUNCA KİMSE ALMADI İran uyruklu uyuşturucu kuryesinin cesedini sahiplenen 21 gün boyunca olmayınca belediye ekipleri yasal sürenin dolmasının ardından Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesinden hafta sonu aldıkları cesedi kimsesizler mezarlığına defnetti. Bağbaşı Mahallesinde yer alan mezarlığa defnedilen uyuşturucu kuryesi M.A.'nın midesinden 50 kapsül içerisinde ve piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan 1 kilogram uyuşturucu madde çıkmıştı. Olayla ilgili Afganistan uyruklu G.M., F.N., S.Z.Z. gözaltına alındıktan sonra sevk edildikleri adli merciler tarafından olayla birebir temas halinde olduğu tespit edilen S.Z.Z., tutuklanarak Kırşehir E Tipi Cezaevine gönderilmişti.
Kırşehir'de 21 gün önce dere kenarında baza içerisinde cesedine ulaşılan İran uyruklu Milad Abolgth'in cenazesi 21 gün bekledikten sonra kimsesizler mezarlığına defnedildi.

4 kişinin göz altına alındığı ve 1 kişinin tutuklandığı olay sonrası midesinden uyuşturucu kapsülleri çıkarılan ve ön otopsisi yapılan M.A.,’nın Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi Morgunda bekletilen cesedini almaya gelen olmadı. Adli sürecin devam ettiği ve savcılık ile İran Konsolosluğu arasında  cenazenin alınması için yazışmaların sürdüğü öğrenilirken, morgda bekletilen  cenazenin üzerine de adli vaka yazıldı.

Türkiye’de suç kaydının bulunmadığı polis tarafından belirlenen Milad Abolgth’nın  cenazesi Kırşehir Bahçelievler Mahallesinde bir baza içerisinde bulunmuştu. 

Bazanın içerisinde battaniyeye sarılı halde bulunan erkek cesedinin midesinden 50 kapsül içerisinde ve piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan 1 kilo uyuşturucu madde çıktığı tespit edilirken, İran uyruklu uyuşturucu kuryesinin ölüm nedeninin ise midesindeki uyuşturucu maddeyi çıkarması için verilen sıvı olduğu belirlenmişti.

21 GÜN BOYUNCA KİMSE ALMADI

İran uyruklu uyuşturucu kuryesinin cesedini sahiplenen 21 gün boyunca olmayınca belediye ekipleri yasal sürenin dolmasının ardından Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesinden hafta sonu aldıkları cesedi kimsesizler mezarlığına defnetti. Bağbaşı Mahallesinde yer alan mezarlığa defnedilen uyuşturucu kuryesi M.A.'nın midesinden 50 kapsül içerisinde ve piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan 1 kilogram uyuşturucu madde çıkmıştı.

Olayla ilgili Afganistan uyruklu G.M., F.N., S.Z.Z. gözaltına alındıktan sonra sevk edildikleri adli merciler tarafından olayla birebir temas halinde olduğu tespit edilen S.Z.Z., tutuklanarak Kırşehir E Tipi Cezaevine gönderilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.