Safiye Soyman'ın Kırşehirli Eşinden Olan Oğlu Vefat Etti

YAŞAM 28.07.2024 - 14:32, Güncelleme: 28.07.2024 - 13:46
 

Safiye Soyman'ın Kırşehirli Eşinden Olan Oğlu Vefat Etti

Annesi Kırşehirli olan Safiye Soyman'ın küçük yaşta evlendirildiği Kırşehirli eşinden olan 24 yıldır MS hastası olan Harun Akararöz , 47 yaşında hayatını kaybetti.

Annesi Kırşehirli olan Türk Sanat Müziği Sanatçısı Safiye Soyman  Kırşehirli eşinden dünyaya gelen 47 yaşındaki MS hastası oğlu Harun Akaröz'ü kaybetti.Solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Harun Akaröz 28 Temmuz Pazar günü (bugün) Dündoğan Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Gündoğan (Bodrum) belde mezarlığında toprağa verilecek. EŞİNİN SÖZÜ GÜCÜNE GİDER Türk Sanat Müziği Sanatçısı Safiye Soyman Bolulu Hafız bir baba ve Kırşehirli bir annenin çocuğu olarak Ankara'da dünyaya gelmişti.Soyman 1974 yılında  henüz 13 yaşında iken babası tarafından 24 yaşındaki Ziya Akaröz ile evlendirilir ve bu evliliğinden Ümran ve Harun adında 2 çocuğu dünyaya gelir.Kırşehirli eşi Ziya Akaröz'ün eve geç saatte gelmesi ve kumar oynamasından ötürü uyarısı üzerine ''ekmek düşmanı git kendi paranı kazan'' sözlerini işiten Soyman, 2 çocuğunu bakarak sınavlara girer ve devlet memuru olur.Daha sonra radyo sınavlarına girerek devlet sanatçısı olan Soyman eşinden 1985 yılında boşanır. Ziya Akaröz'ün Safiye Soyman ve Çocukları Ümran ile Harun ile çektirdikleri bir fotoğraf.
Annesi Kırşehirli olan Safiye Soyman'ın küçük yaşta evlendirildiği Kırşehirli eşinden olan 24 yıldır MS hastası olan Harun Akararöz , 47 yaşında hayatını kaybetti.

Annesi Kırşehirli olan Türk Sanat Müziği Sanatçısı Safiye Soyman  Kırşehirli eşinden dünyaya gelen 47 yaşındaki MS hastası oğlu Harun Akaröz'ü kaybetti.Solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Harun Akaröz 28 Temmuz Pazar günü (bugün) Dündoğan Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Gündoğan (Bodrum) belde mezarlığında toprağa verilecek.

EŞİNİN SÖZÜ GÜCÜNE GİDER

Türk Sanat Müziği Sanatçısı Safiye Soyman Bolulu Hafız bir baba ve Kırşehirli bir annenin çocuğu olarak Ankara'da dünyaya gelmişti.Soyman 1974 yılında  henüz 13 yaşında iken babası tarafından 24 yaşındaki Ziya Akaröz ile evlendirilir ve bu evliliğinden Ümran ve Harun adında 2 çocuğu dünyaya gelir.Kırşehirli eşi Ziya Akaröz'ün eve geç saatte gelmesi ve kumar oynamasından ötürü uyarısı üzerine ''ekmek düşmanı git kendi paranı kazan'' sözlerini işiten Soyman, 2 çocuğunu bakarak sınavlara girer ve devlet memuru olur.Daha sonra radyo sınavlarına girerek devlet sanatçısı olan Soyman eşinden 1985 yılında boşanır.

Ziya Akaröz'ün Safiye Soyman ve Çocukları Ümran ile Harun ile çektirdikleri bir fotoğraf.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.